Väcker det här något inom dig?

  • Känner du den där djupa inre längtan inom dig, som vill öppna upp till den villkorslösa kärleken?

 

  • Påverkar stress dig på ett negativt sätt i vardagen?

 

  • Vill du uppleva en ny nivå i livet?

 

  • Har du upplevelsen av att vara ett offer för andras energier?

Är du redo för inre balans?

Att uppnå balans i dagens stressade liv där vi ska prestera och vara tillräckligt bra kan verka som en nästan omöjlig uppgift.

Marika Tapper erbjuder ett enkelt och okomplicerat tillvägagångssätt för att möta de utmaningar vi ställs inför i vårt moderna och stressiga samhälle. Hon hjälper dig att närma dig din sanning, där du förstår att du inte är dina känslor eller tankar utan något så mycket större, genom att acceptera och omfamna dissonanser och emotionella & psykologiska blockeringar.


Du kommer bjudas in till transformation, så att du kan ta emot kärlekens mäktiga omfamning för att omvandla och återinföra den kraftfulla flödesenergin inom dig!Var med under 22 dagar och upplev kraftfulla stunder och nya sätt att navigera bland livets utmaningar. Marika hjälper dig att omfamna det som håller dig tillbaka, såsom dina rädslor, dina tvivel och din ångest. Du vägleds genom energiskiften i ditt omedvetna för att släppa taget om falska fasader och närma dig förmågan att uppleva ett liv med tillfredställelse och självkärlek.


Har livet fått dig att glömma kraften, potentialen, ljuset eller kärleken? Allt finns där inom dig och väntar på att bli upptäckta!

Marika – Din FlödesExpert

Marika är här för att se, omfamna, vägleda och stötta dig! Hon har gåvan av att återupprätta inre balans, stillhet och kan vägleda dig förbi hinder och blockeringar. Genom sin kärleksfulla, inkännande närvaro och hennes unika intuitionskrafter hjälper hon dig att uppleva inre transformation och frigörelse. Du känner en djupare förankring och förståelse kring vem du är och upplever kraften som finns inom dig, tack vare Marikas varma, genuina och bekräftande sätt.


För Marika har själen alltid varit hel, oförstörbar, i frid och ett med livskällan. Den finns redan i var och en av oss, och väntar på din tillåtelse att få skapa fritt igenom dig - det är din födslorätt!

Din upplevelse

22 dagar där Marika dagligen sitter i stillhet och inkluderar dig personligen i den frigörande, helande och expanderande flödesenergin, där hon justerar ditt energifält i en större balans, där kropp, sinne, hjärta och själ är i samspel med varandra.

 

Marika är ett kraftfullt instrument. Hon har förmågan att rikta den frigörande, helande flödesenergin, vilket ger dig möjligheten att bli medveten om det som varit dolt för dig tidigare.

Olika möjligheter

22 dagarna erbjuder dig olika alternativ för att matcha ditt behov och möta din förväntning på vad du vill få ut av dessa dagarna. Kika på tabellen här nedan och välj det alternativ som är i resonans med dig och ditt hjärta.

Vad ingår?

Som du ser så ingår det alltid dagliga energibalanseringar, 1 introduktionsfil för att förbereda din kropp på att ta emot och 1 meditation.

Sen kan du välja till 3 gruppsamtal i vårt Silverpaket. Gruppsamtalen är en möjlighet för dig att få personlig vägledning men också få ta del av gruppens transformationer. Dessa gruppsamtal är alltid kraftfulla stunder där du delar utrymmet av Marikas kärleksfulla närvaro.


Vill du ha ytterligare 2 gruppsamtal för att verkligen ta dina dagar in i djup transformation kan du välja Guldpaketet och för dig som vill få ut maximalt genom att inte bara få ta del av gruppens transformationer och möjligheten att få personlig vägledning, ta chansen att välja Diamantpaketet där du dessutom får 2 egna personliga samtal Marika över telefon. Detta är inte en tjänst hon erbjuder någon annanstans än just här under dom här dagarna så känn in om nu är rätt stund för dig att boka Marika för personlig vägledning.


EXTRA BONUS...

Denna omgången finns en unik bonus! För dig som bokar Diamantpaketet innan ons 31 Mars kommer du få en gratisbiljett till Marika & Lars online event som sker 10 April. Det är inget måste att delta men det är en möjlighet att kickstarta dina 22 dagar i en expansiv energi. Läs mer om eventet här

KURSSTART

22 dagarna startar 12 April


Gruppsamtal för dig som köper Silver, Guld & Daimant sker...

Tisdag 13 April kl 18:00

Måndag 19 April kl 18:00

Tisdag 27 April kl 18:00


Extra gruppsamtal för dig som köper Guld & Diamant sker...

Torsdag 22 April kl 20:00

Måndag 3 Maj kl 18:00


Personliga samtal för dig som köper Diamant kommer ske mellan 12 April - 3 Maj och är på 30 minuter styck

VÄLJ DITT PAKET!

Bronspaket 333kr

Silverpaket 999kr

Guldpaket 1444kr

Diamantpaket 3999kr

VAD SÄGER TIDIGARE DELATAGRE?

TRANSFORMATION

“Under Marikas kärleksfulla vägledning sker verklig transformation. Hon har en unik förmåga att känna in vad varje person behöver och hennes healing är mycket kraftfull. Jag är så tacksam att ha kommit i kontakt med Marika. Mitt liv har förändrats på alla plan efter jag deltag i hennes kurs”

Ulrika Laurin

KRAFTFULLT

“Marika har ett unikt sätt att med en sådan kraftfull ödmjukhetoch kärlek i hennes röst att vägleda och guida en djupt in till det innersta. Jag känner mig fullständigt trygg i hennes kärleksfulla närvaro ”

Sandi Vesic 

OMVÄLVANDE

“Jag älskar att vara i Marikas härliga och magiska närvaro, där man känner sig så älskad, sedd och hörd. Marikas ljus kan du inte gömma dig för och jag har verkligen känt av healingen på ett så djupt plan. Jag känner mig ärad att Marika har lagt tid varje dag på mig”

Josefin Runesson