Medvetna behandlingar

för kropp, sinne, hjärta & själ i balans

Välkommen till helande, stärkande och inspirerande stunder av närvaro, ljus och medvetenhet. Behandlingarna hjälper dig att frigöra energiflödet i kroppen, lösa upp emotionella blockeringar, stagnerad energi, balansera och harmonisera hela din kropp och ditt energiflöde. 


BEHANDLINGARNA


Lars Tapper erbjuder transformerande, helande, stärkande behandlingar och vägledda samtal. Eftersom stunden utgår från dina personliga behov kommer du få resultat inom just det du vill ha hjälp inom, som kan vara allt från psykisk ohälsa, fysiska besvär eller emotionellt till att få större förståelse för vem du är och vad som är möjligt i ditt liv.


Om du inte kan komma till min mottagning, eller av andra skäl vill att jag behandlar dig på distans så går bra.


HELANDE HÄNDER

 

Upplev kraften från stillhet, hjärta kombinerat med Kraniosakral Terapi. Varje behandling är unik då den är intuitivt skapad i flödet. Fokus är på att skapa balans, ny energi och integrering i dig självLars arbetar med alla delar av dig dvs både fysiskt, känslomässigt och mentalt. Behandlingen börjar med ett samtal där du berättar vad du behöver hjälp med.

FRIGÖRANDE ANDNING

 

Ta del av transformation genom din andning. En stund att frigöra det som hindrar dig att vara fri i dina tankar och känslor, löser upp spänningar och hjälper dig att skapa ett inre rum av fridAndning har använts i tusentals år för att uppnå ett högre medvetande. Andningen hjälper dig att vara mer i samklang med allt omkring dig. 

VÄGLEDDA SAMTAL

 

Oavsett var du befinner dig i ditt liv just nu, kommer Lars att möta dig där och vägleda dig för att belysa vägen till frihet, genom att kliva ut ur det som påverkar dig negativt oavsett om det är känslomässigt eller mentalt. Du höjer din medvetenhet som gör att du ser livet ur ett klarare perspektiv och börjar göra nya val för dig, din kropp och ditt liv.

FÖRDELAR

Frigör tankemönster

Stärker livskraften

Landar in i hjärtat

Frigör känslor

OM LARS


Lars hjälper dig att bryta dina mönster från tidigare vanor för att släppa fram kraften i ditt hjärta, genom att skifta frekvenserna inom dig som skapar ditt liv.


Han arbetar med ett emotionellt ledarskap, leder från hjärtat och använder hjärnan som ett redskap. Det skapar en helt ny struktur hos dig, som ger dig möjligheten att göra medvetna val. Vilket i sin tur leder till att du väljer annorlunda och får annorlunda resultat.

PRIS


Välj den behandlingsformen som ditt hjärta önskar just nu! Alla alternativ kan upplevas hemma hos Lars på Orust eller på distans. Efter betalningen skickas det ut ett mail med förslag på tider. Det finns både dag och kvällstider för att matcha ditt schema.


Vid akuta behov ring eller skicka ett sms till Lars på 0708-346481 för att få din tid bokad snabbt.

HELANDE HÄNDER


45 Min

Lars helhetssyn säkerställer att du inte bara behandlar symptom på problem utan hanterar de grundläggande orsakerna och gör det möjligt för dig att frigöra, läka och expandera. Behandlingen användas bl a. för att bli av med blockeringar, ge livskraft och öka välbefinnandet. Stunden inkluderar hela dig både kropp, sinne, hjärta och själ

750kr

FRIGÖRANDE ANDNING


80 Min

Många av oss har gått igenom händelser som fortsätter att väcka känslomässig smärta. När vi inte helt läker dessa minnen fylld av rädsla, sorg eller ilska, blir det energisår vi bär på resten av livet. Så att ladda kroppen med syre genom djup medveten andning, fungerar det som en utlösare för djupa insikter, läkning och en påfyllning av kärlek & ljus

950kr

SAMTAL

 

30 Min

Du letar antagligen efter klarhet om vad du verkligen vill och riktning för att nå det du vill uppleva.

Du kommer att inse att verklig förändring sker när du är redo att skifta ditt fokus och frigöra energin inom dig som håller dina begränsningar på plats.

1050kr

FLER ALTERNATIV


Vill du boka en gruppmeditation, breathwork eller event hemma hos dig? Då är detta möjligt att boka!

Hör av dig via mail så ser vi vilket upplägg som passar dig bäst lars@varamedveten.se