DINA ANDLIGA GUIDER...


Vilka är dina andliga guider och vad fyller de för roll?


Hur kan du öppna upp för en kommunikation med dem?


Hur kan de hjälpa dig i ditt liv?


Vill du veta vilka dina andliga guider är?


Ibland kan vår resa genom livet kännas ensam. Men sanningen är att vi aldrig är ensamma. Vi har alltid med oss ett helt team med andliga guider som finns här för att vägleda oss och hjälpa oss på vår unika väg! Är du nyfiken på hur just ditt angliga team ser ut?

Genom denna läsning får du bekanta dig närmare med ditt team och se vilka de är, vad de hjälper dig med och hur de kommunicerar med dig.


I denna läsning kan även Lars identifiera könen på var och en av dina guider, vilket utseende de presenterar, deras specifika roll i teamet, namnet på varje guide, från vilken själsgrupp de härstammar , vilket primära energicenter styr deras varelse, vad deras vibrationshastighet är och om de har ett meddelande till dig eller inte.Vi människor har alla var sitt team med guider som följer oss från det att vi påbörjar vår nuvarande inkarnation till det att vi avslutar den. Ditt guidteam har alltid och utan undantag ditt högsta bästa som mål.

Lars Tapper - FlödesExpert


Genom Akashakrönikan hjälper han dig att få information om dina guider och hjälpa dig till att kommunicera med dom


Han är en av skaparna bakom FlödesTräning och genom sin förmåga att justera sitt inre flöde till balans, stillhet och inre frid, hjälper han dig att återupprätta det naturliga flödet som är din födslorätt.