CHAKRA ANALYS

En balansering av kroppens 7 energicentrum

Chakran

 

Obalanser i våra chakran orsakas av obalanser i vår livsstil. Vi riktar energin till våra chakran genom våra val. Om vi fokuserar mer på vissa områden i livet blir dessa chakran överaktiva, och om vi ignorerar andra områden blir chakrana underaktiva. 

Dessa obalanser kan säga oss mycket om var du fokuserar din energi i ditt liv. 


Det viktigaste för att du ska få balans i dina chakran igen är att göra nya val och det är det du kommer få hjälp med genom denna chakrabalansering. Du kommer få en översikt över hur din energikropp mår, en balansering och vad som ska till för att bibehålla balansen i dina energicenter.


Vårt chakrasystem finns i vår fysiska, emotionella och mentala kropp, vilket gör att obalanser kan dyka upp både i tankar, känslor och fysikt. En obalans innebär att chakrat antingen är överaktivt eller underaktivt, och har för mycket eller för lite energiaktivitet i sig. 


När chakrana är i balans så fungerar vår fysiska, emotionella och mentala kropp optimalt.

VEM GÖR ANALYSEN


Lars Tapper - FlödesExpert


Genom Akashakrönikan hjälper han dig att läsa av och balansera dina chakran för att skapa optimala förutsättningar till ett liv i balans.


Han är en av skaparna bakom FlödesTräning och genom sin förmåga att justera sitt inre flöde till balans, stillhet och inre frid, hjälper han dig att återupprätta det naturliga flödet som är din födslorätt.

KÖP DIN ANALYS


Denna produkt är bara tillgänglig för dig som gjort en själsavläsning innan hos Lars!


Om du inte har gjort det klicka här för att boka in det först.


Pris: 1499 kr