VÄLKOMNA EN NY NIVÅ AV LIVET

Föreställ dig en stund där du får landa in och uppleva hur gamla svek släpper taget och där du samtidigt får en paus i din vardag, för att fördjupa dig i energin och kärleken som du VERKLIGEN är.


Föreställ dig en vardag där du inte är stressad och pressad med livets alla förväntningar och plikter som ska uppfyllas.


Föreställ dig att du har kraften att vara precis just här, just nu och göra valen du vill göra.


ÄR DU REDO FÖR EN NYTÄNDNING I LIVET?


Vi skulle vilja fråga dig ...


Känner du att...

 • Du saknar trygghet och lever ett liv som du vet skulle kunna vara annorlunda?
 • Tankarna tar över och du har svårt att slappna av?
 • Du fastnar i dina misslyckanden vilket hindrar dig från att känna glädje och lätthet?
 • Du håller dig själv tillbaka som att något stoppar dig, fast du vet inte vad?
 • Du vill uppleva mer av dig men vet inte hur det ska gå till?


Om detta låter som du så är du inte ensam!


TONA IN DIG OCH SLÄPP TAGET

Under denna dag, kommer Lars Tapper visa dig hur du kan vara närvarande trots den föränderliga energin som är i stunden nu, och använda kraften i närvarons medvetenhet för att upptäcka och utnyttja kraften, syftet och potentialen i din oändliga natur. När du är nära Lars vid en stund på tranformations-nivå uppnår du den mest djupgående personliga utvecklingen.


Denna dag är något för dig om:


 • Du vill uppleva den gränslösa livskraften.
 • Du vill ha hjälp att varva ner och slappna av för att komma i kontakt med ditt inre.
 • Du är trött på att alltid leva i det förflutna eller i framtiden och missar alla NU-ögonblick.
 • Du känner dig instängd i negativitetscykeln och kan inte dra dig ut från den för att glädjas av nuet.
 • Du vet att livet har mer att erbjuda än rädsla och alla känslor av vad du ångrar.
 • Istället för att minska rädslan för framtiden och det du ångrar i det förflutna, använder dig av ohälsosama beteenden/vanor för att inte känna dessa känslor.
 • Du vet att ditt autentiska jag finns här, i nuet, precis just nu!
 • Du vet djupt i din själ att något måste bli annorlunda om du ska börja leva det absolut bästa livet du kan ... och du är redo att göra förändringen.
 • Du vill vara i gemenskapen av kärlek, lätthet och glädje.


ÄR DU REDO?

Köp din plats nu för att garantera din plats!

Är du redo att ta ditt liv till en helt ny nivå?


Genom denna dag kommer du lära dig skillnaden på att följa hjärnan och hjärtat. Det kommer bli en mix mellan personlig, fysisk och spirituell utveckling vilket naturligt leder till en upplevelse av kropp, sinne, hjärta & själ i balans. Du kommer få möta vänner du inte visste fanns och upplevelser som du inte upplevt hittills. Detta är ett tillfälle att ta ditt liv till en helt ny nivå, genom att tillåta dig att släppa taget och falla in i flödet.


Du kommer bl a få upplevelsen av


 • Samhörighet
 • Inre transformation
 • Tryggheten inom dig
 • Självkänsla och självförtroende
 • Tillit
 • Acceptans
 • Ditt hjärta och dess naturliga krafter så som visdom, läkning, expansion och flöde.


Du kommer få öva praktiskt på att


 • Vara i nuet
 • Lyssna till ditt inre
 • Meditera
 • Rensa ut blockeringar
 • Fylla din kropp och ditt liv med ny kraft och ett naturligt flödet


Gemensamt för oss alla idag är det ständigt ökade kraven både från omgivningen och från oss själva. Någonstans behöver vi öppna upp till något nytt, för att finna ett sätt att inte bara överleva i vardagen utan faktiskt leva i glädjen, lyckan och lättheten som alltid vill vara en del av vår upplevelse.


  Vi behöver inte bara träna våra fysiska kroppar för att måbra, utan vi behöver även träna oss på att vara i vårt naturliga flöde. När du övar dig på att vara i ditt naturliga flöde känner du trygghet, självkänsla, lycka, kärlek och överflöd.


  Det behövs ingen tidigare erfarenhet av Medveten Närvaro, FlödesTräning, eller Meditation för att delta på eventet.  Pris: 999 kr 

  När: Söndagen 31 Januari - 2021

  Tid: 9:00 - 17:00

  Var: Hälsans Hus, Fjällgatan 23 B, 116 28 Stockholm 


  Vill du uppleva en dag i Medveten Närvaro där allt med dig är välkommet? 

  Kom och låt oss expandera tillsammans!


  Under denna dag kommer hela din verklighetsuppfattning vara förändrad, eftersom du kommer få så många pusselbitar på plats inom dig, varför ditt liv ser ut som det gör och kunskapen kring vad som ska till för att leva i linje med den du verkligen är.


  Eventet skapas av FlödesExpertern Lars Tapper som är en av skaparna bakom FlödesTräning han har kunskapen, gåvorna och insikterna till att skapa en oförglömlig dag.


  Du kommer att få upplevelsen av ett event i Medveten Närvaro, FlödesAktiveringar och meditationer. Du kommer bli vägledd rakt in i transformationer som frigör, helar, läker och öppnar upp till nya val och nya möjligheter, som du kan använda i din vardag resten av ditt liv.


  Pris: 999 kr 

  När: Söndagen 31 Januari - 2021

  Tid: 9:00 - 17:00

  Var: Hälsans Hus, Fjällgatan 23 B, 116 28 Stockholm 


  För att köpa din plats klicka på Köp Nu här under eller Swisha pengarna till 123 528 50 36 (Om du Swishar maila info@varamedveten.se efteråt så vi vet att du betalt)

  Kommentarer från tidigare event

  Tack för en helt fantastisk expansionshelg med er, Marika och Lars! Ni är så skickliga på att möta alla deltagare på varje persons nivå. Det skapades underbara energier i gruppen direkt vi kom och det kändes som att alla kände sig sedda, hörda och älskade.

  Det kändes som jag fick en rejäl omstart  med hjälp av alla övningar vi gjorde och jag åkte hem med känslan av att vara pånyttfödd! Jag kan varmt rekommendera en kurs med Marika och Lars! Som par kompletterar de varandra och är ett oslagbart team som möter alla med ödmjukhet och kärlek.

  Kram Marita ❤

  En mycket bra workshop. En av dom bästa jag varit på som givit mig insikter om mina möjligheter till att växa till en fri människa. Jag har fått med mig många verktyg hem.

  - Monica

  Detta har varit för mig helt magiskt, har nog aldrig varit så närvarande. Det har varit både skrämmande, sorgset och glatt. Det har öppnat upp ett flöde som jag inte visste fanns. Nu har jag fått ett nytt perspektiv på livet. Tack alla som var med, ni förändrade mitt liv.

  - Eivor

  Helgen har bjudit på Flöde, släppa sig fri och vara sig själv. Komma hem, vara öppen för att det som ska hända får hända. Vara ärlig mot sig själv. Cool och gosig helg

  Jag upplever att denna workshopen har varit givande. Har fått mycket information och verktyg vilket jag kommer att få användning av i vardagslivet, vilket är super toppen bra. Har också släppt saker från dåtiden och accepterat det vilket skapar en sån gjäldje och lättnad.

  - Josefin

  Det är så roligt och lättsamt att vara i närvaron av dessa otroligt söta och kunniga personerna.

  - Irene A

  Lars & Marika har hjälpt mig på ett sätt som inte går att sätta ord på.Jag är dom evigt tacksam och ser med nyfikenhet fram emot vad framtiden bjuder på.

  - Anna K

  Att träffa Marika & Lars var det som förändrade hela mitt liv. Helt plötsligt var kärleken jag hade  hört talas om på riktigt. Jag är så tacksam att få möta dessa ärliga personerna för det ger mig en vilja att våga vara autentisk mot mig.

  - Hanna A

  En helg som gav mig så många aha upplevelser och insikter. Tack för en underbar helg

  - Rosvita Zorman

  Jag har verkligen fått gå djupt in i mig och har kommit i kontakt med Flödet i mig. Marika och Lars har gjort ett fantastiskt arbete och tack vare att de har gått så djupt inom sig själva kan det förlösa andra. Mycket fin kurs

  - Mo Ohlin

  En kärleksfull helg med många insikter. Marika och Lars är två underbara människor som förmedlar sin kunskap med kärlek. "FLÖDE" är grejen!! =)

  - Daniel

  Mycket modiga människor, mycket med mänsklighet och kärlek, spontana och kraftfulla processer.

  Värme - Åsa

  Sjukt cool helg med massa frigörande processer och nya insikter. Så häftigt att uppleva hur det förändras i kroppen när en process frigörs hos andra


  Love// Robin

  Kärleksfullt och frigörande i allt väsen och hjärta! En vacker upptäcksfärd för sin egna hjärtas skull.

  Alla måste bara träffa dessa underbar personerna det är svårt att tro på allt det dom förmedlar innan man träffat dom i verkligheten och jag har haft äran att umgås med dom även privat vilket verkligen är ett bevis på att dom lever som dom lär. Ni är helt enkelt bäst och förgyller mitt liv varje dag.

  - Sara P

  Innan jag träffade Lars & Marika visste jag inte vad kärlek var, ingen hade någonsin visat att det gick att älska mig så som jag är. I närvaron med dessa två eldsjälar förändrades mitt liv för alltid på bara några ögonblick. Tusen tack för allt de ni delar och jag ser fram emot att expandera tillsammans med er, för det här är bara början.

  - Peter M

  Omvälvande och kärleksfullt!