EXKLUSIVT MÖTE MED

DITT ORIGINAL


Kraftfullt, intimt och kärleksfullt

ÄR DU REDO FÖR FRIHET?

Att återkoppla dig till ditt original är att låta det omöjliga vara möjligt, det är att öppna upp dig till gåvan av att leva. Du har valet att acceptera sanningen om vem du verkligen är och nyfiket utforska livets villkorslösa kärlek igenom dig och därigenom uppleva magiska, mirakulösa ögonblick tillsammans med källan som skapade dig.


 Är nu rätt stund för dig att låta dina försvarsmurar krackelera och din identitet falla isär? När var du senast i ett sammanhang där du kände samhörighet med alla runt omkring dig? Här är chansen att komma i kontakt med tryggheten, kärleken och stabiliteten som redan bor inom dig.

Någon gång i livet började du antagligen som dom flesta levande människor tro, att du inte tillräckligt bra precis som du är. Denna inprogrammering som inte är sann har orsakat många utmaningar som hindrar dig från att uppleva din verkliga potential och leva det fantastiska liv du är född för att leva.

ÄR DU REDO?


Att ta steget in i den gränslösa livskraften och jorda in dig med din själ i den verklighet vi upplever runtomkring oss?


För Marika har själen alltid varit hel, oförstörbar, i frid och ett med livskällan. Den finns redan i var och en av oss, och väntar på din tillåtelse att få skapa fritt igenom dig - det är din födslorätt!

EXKLUSIVT MÖTE HOS MARIKA

Marika öppnar upp sitt hem till dig som är redo att vara modig och möta dina begränsningar på en helig plats inom dig. 


Detta är en unik stund där du kommer få stå i centrum för den villkorslösa kärleken och låta den genomsyra ditt system för att programmera om ditt sätt att tänka, känna och vara. Det finns en inre potential inom oss alla som längtar efter att få din tillåtelse att komma fram igenom din kropp och spegla sig i ditt liv. Detta är en dag för att medvetet möta dina föreställningar om begränsningar så att DU står STABILT i DIG.


Detta är en exklusiv stund för dig som är redo att uppleva ett intimt möte med ditt hjärta. Vill du vara en av de lyckliga deltagarna som får komma hem till Marika och skapa en gemenskap så stark att du vet att du inte är ensam i någon av dina upplever. Att vara i närvaron av den villkorslösa kärleken ger dig nya förutsättningar att komma ihåg vem du verkligen är och vad som är möjligt i ditt liv.När: 10 Juli

Tid: 12 - 16

Plats: Hemma hos Marika - Jasminvägen 4, 473 33 Henån

Pris: 2500kr (du kan delbetala på 2 gånger)

Marika – Din FlödesExpert

Marika är här för att se, omfamna, vägleda och stötta dig! Hon har gåvan av att återupprätta inre balans, stillhet och kan vägleda dig förbi hinder och blockeringar. Genom sin kärleksfulla, inkännande närvaro och hennes unika intuitionskrafter hjälper hon dig att uppleva inre transformation och frigörelse. Du känner en djupare förankring och förståelse kring vem du är och upplever kraften som finns inom dig, tack vare Marikas varma, genuina och bekräftande sätt.


Bilder från tidigare stunder med Marika

fullsizeoutput_28cc
IMG_4617
2
Skärmavbild 2019-11-29 kl. 10.31.23
IMG_1060_edited1
A91D0F7B-F671-494F-ABE3-03F429E0C394