HUSRENSNING

Välsigna och skydda din bostad

HUSRENSNING


Känner du av stagnerade energier hemma eller känner du att du inte kan ladda energi där längre?

Har du svårt att sova?

Känner du av oro eller andra energier hemma?

Har du gjort en själsavläsning eller annat energiarbete och känner att energierna hemma inte längre är i resonans med dina egna?
Har du svårt att sälja din bostad eller nyligen flyttat till en ny bostad?


Om du har svarat ja på någon av dessa frågor, så kan det vara lämpligt att boka en husrensning där Lars tar bort olika störande energier hos dig på distans och ändrar energierna så det passar dig och de som bor där!


Lars behöver aldrig gå in på djupet och ta reda på en historia kring vad som ligger bakom energierna osv, utan han tar bara reda på vilka negativa energier som finns i hemmet, sen kan han gå vidare till rensningen.


För att kunna göra en husrensning behöver du vara ägare eller på annat sätt vara ansvarig för dess ekonomi. Om du betalar hyra i en lägenhet äger du den lägenheten i energin. Du kan inte rensa din arbetsplats då du inte äger den. Undantaget är såklart om du betalar för din arbetsplats genom hyra eller ägandeskap.


Du behöver inte vara fysiskt närvarande för att bostaden ska renas.

Vad kommer ofta fram i en rensning?


Portaler - De låter jordbundna själar komma och gå genom fastigheten och om vi har en portal i vårt hem får det oss att känna oss illa till mods. Portaler finns oftast i de hörn i hemmet vi tenderar att undvika, i speglar som får oss att känna oss oroliga eller i garderober och förvaringsutrymmen vi sällan eller aldrig använder. Barn och husdjur kan också ha en tendens att undvika dessa utrymmen.


Självständiga negativa tankeformer - Kan påverka energin i hemmet genom en specifik energi så som förvirring, oro, skuld mm. De infinner sig i hem till en början för att det finns liknande energier i den miljön, som har skapats av de som bor där. Det händer ofta att personer dras till hem med liknande negativa energier, då lika attraherar lika.Jordbundna själar - Självständiga jordbundna själar och destruktiva jordbundna själar kan också finnas i en fastighet. Ju fler jordbundna själar det finns i en fastighet, desto mindre bekväma känner vi oss där. Jordbundna själar i en fastighet kommer alltid leda till en allmänt låg energinivå av förvirring, frustration, ångest, sorg och begränsning. Destruktiva jordbundna själar leder alltid till drama, kaos och en oorganiserad miljö.Portgångar - Är som en energimässig, högljudd motorväg! De är extremt störande och skapar mycket bråkig energi då olika typer av energier kan komma och gå genom dessa portgångar. Portgångar kan göra att vi har svårt att sova, göra oss sura, missnöjda och slöa. De tar mycket energi från de som bor i fastigheten och kan göra det svårt för oss att manifestera det vi vill ha. De kan också påverka en försäljning av en fastighet negativt då personer oftast inte är dragna till hem där det finns portgångar. De gör oss väldigt obekväma.I en husrensning, rensas fastigheten på ett energimässigt plan ifrån det som kan påverka din energi negativt. 

VEM GÖR RENSNINGEN?


Lars Tapper - FlödesExpert


Genom Akashakrönikan hjälper han dig att rensa ditt hus så att det kan matcha din medvetenhetsnivå, för att leva i den miljön du är trygg och avslappnad i och därigenom ge dig dom bästa förutsättningarna till ett liv i balans.


Han är en av skaparna bakom FlödesTräning och genom sin förmåga att justera sitt inre flöde till balans, stillhet och inre frid, hjälper han dig att återupprätta det naturliga flödet som är din födslorätt.

KÖP DIN RENSNING

Klicka på knappen för att rensa ditt hem


Pris: 999 kr


Visste du att du får en hussrensning på köpet när du återställer din själs struktur?

Vill du läsa mer om det klicka här