ÅRSPROGRAM - Vara FRI

Bli en ledare i medvetenhetsutvecklingen för att dramatiskt förändra ditt och andras liv

Få tillgång till dina naturliga gåvor och förmågor så att du kan skapa ett blomstrande liv som överstiger dina vildaste drömmar!

Hallå där fantastiska magiska DU!

Vi lever i en minst sagt spännande tid på planeten. Det kollektiva medvetandet stiger och nu mer än någonsin längtar människor efter något mer: mer upplyftande, mer inspirerande, mer förändring!


Känner du djupt inom dig att du är avsedd för storhet? Vet du att du är menad för att hjälpa andra att nå sin högsta potential?


Om du drömmer om att påverka denna värdefulla planet och dina medmänniskors liv att skapa en KEDJEREAKTION som låter dig påverka världen - men för närvarande känner dig fast; slits mellan förändringen du vet att du kan göra, och där du är just nu ... fortsätt läsa! Du är på rätt plats!


Låt oss veta, låter detta bekant?


 • Du är redo att öppna dörrarna inom DIG för att äntligen upplevas som den du du verkligen är.
 • Du letar efter klarhet om hur du är menad att dyka upp i världen och söker efter ditt syfte.
 • Du välkomnar förändring - du är öppen för en ny väg - men du plågas ofta av begränsande frågor som: Är jag tillräckligt bra? Har jag vad som krävs? Är det någon som vill ha det jag kan erbjuda?
 • Du känner dig instängd. Ditt nuvarande jobb är inte tillfredställande eftersom det inte använder dina unika gåvor och talanger; och ditt bankkonto återspeglar inte din potential.
 • Du vill ansluta dig professionellt och personligt till likasinnade som delar din passion och förstår ditt syfte.
 • Du drömmer om att dela dina gåvor med världen genom att hjälpa andra att öka deras medvetande, men du vet inte var du ska börja.
 • Du har startat upp ett coachingsföretag och vill ta det till nästa nivå.

Du är en Ledare inom Medvetenhetsutvecklingen

Föreställ dig att inte bara förvandla din egen tillvaro till en som är fullkomligt underbar och glädjefylld, utan även visa andra hur de kan återupptäcka delarna av sig själva som de har förlorat under sin resa här på planeten jorden.


Din själ har vaknat och det är dags för dig att börja en ny resa. Först måste du leda dig själv hem till den du verkligen är. När du gör det, anpassar sig universum. Sedan kan du ta med dig andra och vägleda dem till deras storhet.


Du kan spela din roll i att väcka medvetandet hos andra och höja planetens vibrationer.


Du har gåvor, talanger och förmågor för att vägleda dig själv och andra till att vara fantastiska varelser.


För vem är Vara FRI programmet för? 

Vara FRI programmet är för alla som vill få en större expansion i sitt liv.


Oavsett om du vill utveckla din egna coachingverksamhet eller är engagerad i att uppleva de högsta nivåerna av lycka, överflöd och kärlek, kommer Vara FRI programmet att göra det möjligt för dig att nå dina mål!


Varje persons avsikt för året är unikt.  Många går med för det stora nöjet att ta sig in i en ny utökad medvetenhet för sig själva och andra är dedikerade till att utveckla sina egna företag.


Det fina med programmet är att det skapar massiva förändringar för alla!


Om du vill uppleva MER och drömmer om att dyka upp i världen som den du är, så kommer detta program att ta dig hela vägen hem till kärleken, möjligheterna och flödet.


Det spelar ingen roll om du är en coach, tycker om ditt nuvarande jobb eller redan har gått i pension. Här finns något för alla!

Förändra hela ditt liv på ett år


Vad ingår i detta årsprogram?

Vilka kurser kommer läras ut?

Del 1 - Sträcker sig mellan 22 Januari - 19 Juni


 • Bygg upp närvaro inom dig  
 • 6 Universiella nycklar
 • Ego & Jag 
 • Programmera om omedvetna trosystem 


Inkluderar även ...

 • Fysisk träff 22-23 Januari - Vi kommer vara på bokenäset i Uddevalla
 • Fysisk träff 18 - 19 Juni - Vi kommer vara på en gård i Vänersborg 

(Träffarna är frivilligt och inte obligatoriska för del 1)Del 2 - Sträcker sig mellan 26 Augusti - 11 December


 • Möt din inre mästare 
 • Vägled andra till transformation 
 • Lek med dina unika gåvor 


Inkluderar även ...

 • Fysisk träff 26 - 28 Augusti - Vi kommer vara på en gård i Vänersborg 
 • Fysisk träff 9 - 11 December - Vi kommer vara på en gård i Ljungkile

(Träffarna är frivilligt och inte obligatoriska för del 2)

Vad lärs ut i varje kurs?

Bygg upp närvaro inom dig


Du kommer lära dig att bygga upp närvaron inom dig för att vara mottaglig till att ta emot transformationen som sker igenom din kropp. Du lär dig att landa in och vara närvarande i nu-et

6 Universiella nycklar


Du kommer lära dig att sluta anpassa dig till begränsningar och falska övertygelser, för att istället börja vara i linje med källan. Kvantfysiken har bevisat att allt består av ett enhetligt fält av livskraftsenergi som stöder och upprätthåller liv. Denna energi kallas av många namn: Kärlek, Ande, Enhet, Livskraftsenergi, Universum, Gud och när du lär dig att vara i linje med denna energi har du oändliga möjligheter.

Ego & Jag 


Du kommer lära dig att identifiera Egots automatiska röst i ditt huvud och bli medveten om vad som har gömts i ditt undermedvetna, så att du kan veta när egot försöker ta över. Du dig skillnaden på att välja från Egots begränsade meny och välja från Universums oändliga meny och förstå dom 19 lager av programmering som Egot fungerar från. Du börja ta kommandot så att Egot får mindre och mindre kontroll över dig.

Programmera om omedvetna trossystem


Du kommer lära dig dom 3 olika medvetenhetsnivåerna och för varje nivå få verktyg och processer för att omprogrammera. Denna kurs hackar ditt omedvetna och för in sanningen om vem du är i ditt undermedvetna - den delen av sinnet som du inte helt är medveten om, men som påverkar dina handlingar och känslor.


Möt din inre mästare 


Du kommer lära dig att koppla samman alla delar med dig för att vakna upp till intelligensen som redan bor inom dig och därigenom avslöja dina naturliga gåvor för att väcka till liv potentialen inom dig.

Vägled andra till transformation


Du kommer lära dig hur du vägleder andra genom medvetenhetsutveckling. Vilket inte bara supportar personen du möter utan väcker till liv en större del av dig. När du vägleder andra expanderar du ditt medvetande och tillsammans möter ni nya dimensioner.

Lek med dina unika gåvor


Du kommer lära dig att tona in dig på dina unika gåvor och färdigheter som du redan bär inom dig och som är anledningen till varför ditt liv varit som det har varit. På ett kärleksfullt sätt kommer du förstärka det du redan är och låta det komma till ett unikt uttryck.

Fysiska Träffar


Tillåt dig att vara på upplyftande platser med underbara likasinnade skapelser för att fira, hylla och växa tillsammans. Ta del av meditationer, vägledning och frekvenshöjningar som får hela ditt energifält att vibrera kärlek, lätthet, samhörighet och tillfredställelse. Tillåt dig att bli vägledd in i dom heligaste stunderna för att tillåta dig att Vara FRI.

Utforska vilken resa som är rätt för dig


Alternativ för resorna

Halva resan

fullbetalning


Du betalar resan mellan januari - juli direkt och erhåller din bonus med 2 personliga samtal.


Pris: 20.000kr

För dig som betalar innan 29 nov blir priset: 17.500kr

Halva resan 

delbetalning


Du delar upp din betalning varje månad. Du gör din första betalning nu och din andra sker i slutet av februari. 


Månadskostnad: 3333kr

För dig som betalar innan 29 nov blir din månadskostnad: 2916kr

Hela resan

fullbetalning


Du betalar hela din resa från januari - december och erhåller din bonus med 6 personliga samtal.


Pris: 50.000kr

För dig som betalar innan 29 nov blir priset: 40.000kr 

Hela resan

delbetalning


Du delar upp din betalning varje månad. Du gör din första betalning nu och din andra sker i slutet av februari. 


Månadskostnad: 4166kr

För dig som betalar innan 29 nov blir din månadskostnad:  3333kr

FRÅGOR INNAN DU KAN BESTÄMMA DIG?

Du kan boka ett inkännande samtal för att lära dig mer och få svar på dina frågor. För att boka ditt samtal, maila till info@varamedveten.se  med ämnesraden: "Jag vill boka ett inkännande samtal."


**Återbetalningar: För närvarande finns det inga återbetalningar för Vara FRI programmet eller för påbörjade betalningar.


** Personliga samtal & meditation kommer att schemaläggas under del 2 (undantag om du gör fullbetalning och får personliga samtal som bonus)


** Resor, logi och mat ingår inte för dom fysiska träffarna