Vad är manligt & kvinnligt?

Lär dig mer om dig själv och det andra könet

Är du nyfiken på att lära dig mer om vad som är invanda normaliserade beteenden för mannen och kvinnan, som inte behöver vara så bara för att vi gjort det till normalt!?


När du förstår och ser sambandet hur beteenden skapas kan du lättare göra nya val som stödjer, utvecklar och tillgodoser det du vill uppleva idag.


Du behöver inte längre vara styrd av det som programmerats i reptilhjärnan med fly, fäkta eller frys, utan du kan välja den villkorslösa, balanserade och harmoniska relation mellan man och kvinna. Som är möjlig att uppleva när du förstår dig själv och den andre bättre.


Du upplever det du gjort till sant om dig och livet idag, vilket inte alltid överensstämmer med den ultimata sanningen om villkorslös kärlek, och det är det här som hindrar dig från att uppleva det som är din födslorätt att uppleva frihet, kärlek, harmoni och balans inom dig själv och tillsammans med det andra könet.

Vad ingår i kursen?

3 Gruppsamtal via telefon där du lär dig mer om mannen, kvinnan och hur ni tillsammans kan skapa nya relationer med varandra.


Första samtalet sker 1 Juli och ämnet är - Mannen


Andra samtalet sker 3 Juli och ämnet är - Kvinnan


Tredje samtal sker 8 Juli och ämnet är - Relationen mellan mannen och kvinnan


Alla samtal sker i grupp via telefonen kl 20:00. I varje samtal får du praktiska övningar som kommer hjälpa dig att förstå mer av dig själv och det andra könet. Har du inte möjlighet att vara med så får du en inspelning efter samtalet.
Vem är det för?  • Dig som vill lära dig mer om dig själv
  • Dig som är i en relation och vill förstå din partner bättre
  • Dig som vill träffa någon men har svårt att kommer ur gamla mönster och beteenden
  • Dig som nyfiket vill utforska mannens och kvinnans invanda mönster för att bryta domPris

899 kr - Går att dela upp betalning på 2 gånger


Vem skapar kursen?

LARS TAPPER

Lars hjälper dig att vara i linje med dig eftersom då förändras allt runtomkring dig.


Du tillåter dig att känna känslan och energin som håller begränsingen på plats tills det inte finns nått mer att känna och då kollapsar hela historien runt omkring det.


Lars hjälper dig att få direkt kontakt med ditt inre och då finns det ingen energi som kan hålla igång historierna och dramerna i ditt.


Du är i balans med dig, alla delar med dig och alla delar av livet.