KONTAKTA OSS

KOM I KONTAKT MED OSS

RING

Lars: 0708 - 34 64 81

Marika: 0723 - 50 83 53

KONTAKTA OSS VIA FORMULÄRET

 
 
 
 

Lars Tapper

Lars Tapper har stor kunskap och gedigen erfarenhet inom ledarskap. Med sitt lätta språk och sin varma känsla förmedlar han budskapen på ett konkret och kärleksfullt sätt. 


Tiden som han tillbringat som chef inom stora koncerner så som Maersk, Ikea och Media Markt har hjälpt honom att se helheten i en väl fungerande verksamhet samtidigt som han dagligen fungerat som en mentor för att inspirera till motivation bland sina medarbetare.


Som föreläsare bjuder han på sköna skratt och på ett pricksäkert sätt förmedlar han hur viktig relationen till dig själv är och hur du har möjlighet att omskapa hela ditt liv med hjälp av att välja aktivt.


Då han även har utbildat sig inom kroppens anatomi för att förstå helheten, levererar han på alla plan. Lars arbetar från kroppens anatomi till den kvantfysiska världen och ger en klar bild av människan, kroppen och själen på ett helt nytt sätt.

MarikaTapper

Marika Tapper inspirerar med sitt ljus och sin kärlek. Med en medfödd gåva av att se flödet inom dom hon möter och flera års erfarenhet av att vägleda människor till att uppleva MER lycka, kärlek och lätthet i livet oavsett bakgrund bjuder hon in dig till en stund där det omöjliga blir möjligt. Hennes kunskap inom healing så väl som familjeliv med man och 3 barn, ger oss alla en varm känsla av att allt är möjligt.


På ett lättförståeligt sätt förmedlar hon sina budskap om att följa sin egna sanning och sitt hjärtatsröst för att finna allt det du upplever saknas i liv.


Hon bjuder in till en magisk värld fylld med möjligheter vi inte visste fanns och där begränsningar skiftar fortare än väntat. Det enda som behövs för att en förändring ska bli möjlig är din vilja.