FlödesExpert

Arbetar med ett emotionellt ledarskap, leder från hjärtat och använder hjärnan som ett redskap. Det skapar en helt ny struktur hos dig, som ger dig möjligheten att göra medvetna val. Vilket i sin tur leder till att du väljer annorlunda och får annorlunda resultat.


Klicka här för att läsa vad våra deltagare tycker om Lars

KONTAKT

Vill du komma i kontakt med Lars, maila direkt eller använd formuläret här nedan


lars@varamedveten.se

0708 34 64 81

 
 
 
 

KUL ATT DU HAR KIKAT IN


Det som händer när du är i linje med dig är att allt runt omkring dig förändras. Du tillåter dig att känna känslan och energin som håller begränsingen på plats tills det inte finns nått mer att känna och då kollapsar hela historien runt omkring det. När vi får direkt kontakt med ditt inre finns det ingen energi som kan hålla igång historierna och dramerna i ditt.


Vad är dina begränsningar?


Vem väljer i ditt liv?


Vilken roll spelar du för att skapa din vardag?

Allt handlar om ditt comittment till dig hur väl du vill känna dig och hur mån du är att ha en koppling till dig, eftersom allt annat i livet är en bieffekt. Har du ingen koppling till dig har du inget. Sanning är den att du är alltid älskad och har tillgång till obegränsade möjligheter, men om du upplever nått annat är det för att livet händer för dig, inte emot dig. Livet händer för dig som en påminnlse, att något annat är möjligt. Din uppfattning av livet är baserat på din energinivå till dig. Jag vill visa dig en möjlighet där din identitet, din personlighet och din själ är i linje med varandra.


Vad skiljer mitt arbete från andras?

Jag vägleder dig igenom dina rädslor, som hindrar dig från att att få tillgång till dina obegränsade möjligheter. Du är både frågan och svaret. Min fråga till dig är, vad får du ut av att inte ta emot dina obegränsade möjligheter och tar det dig dit du vill? Är det värt det? Vill du fortsätta leva ditt liv genom filter av begränsningar? Eller är du redo att öppna upp fältet av möjligheter? När du vågar visa dig sårbar, har du möjlighet att möta dig och där igenom får du tillgång till din oändliga potential. Jag tror på dig! Gör du?


När du är redo är jag!!

/Lars