OM LARS TAPPER

Lars Tapper har stor kunskap och gedigen erfarenhet inom ledarskap. Med sitt lätta språk och sin varma känsla förmedlar han budskapen på ett konkret och kärleksfullt sätt. 


Tiden som han tillbringat som chef inom stora koncerner så som Maersk, Ikea och Media Markt har hjälpt honom att se helheten i en väl fungerande verksamhet samtidigt som han dagligen fungerat som en mentor för att inspirera till motivation bland sina medarbetare.


Som föreläsare bjuder han på sköna skratt och på ett pricksäkert sätt förmedlar han hur viktig relationen till dig själv är och hur du har möjlighet att omskapa hela ditt liv med hjälp av att välja aktivt.


Då han även har utbildat sig inom kroppens anatomi för att förstå helheten, levererar han på alla plan. Lars arbetar från kroppens anatomi till den kvantfysiska världen och ger en klar bild av människan, kroppen och själen på ett helt nytt sätt.

KONTAKT

Vill du komma i kontakt med Lars, maila direkt eller använd formuläret här nedan


lars@varamedveten.se

0708 34 64 81

 
 
 
 

KOMMENTARER

Äntligen en skön snubbe att lyssna till. Har provat mycket men inget som det här. Fortsätt med det du gör.


Tusen tack Krille

Tjenare Lars

Ville bara skriva några rader för att dela det som hänt sen vårt sista samtal. Allt du sa skulle hända ( som jag inte vågade tro på ) har hänt. Det är så häftigt att få möta en kille som du så till och med någon som jag kan finna det som saknades!


Tack

Niklas

Tack för ditt stöd under min svåra tid. Nu har jag landat och står med båda fötterna på jorden.


Stefan

Hej Lars

Tack för att jag fick ta del av din kurs, Det har verkligen hjälpt mig med mig relation till mig och min flickvän.


Mvh Herman

Hallå Lars

Vill bara tacka för en underbar föreläsning, Jag fick många aha upplevelser och blir inspirerad att omforma mitt liv.


Kram Anna

Vill bara dela min tacksamhet är så glad och lycklig att jag fann dig och dina ord när jag behövde det som mest.


Kram

Lars has helped me personally move past emotional fears and blockages that stood in the way of consciously creating my dreams coming true. It’s hard to believe change can happen so quickly, but with Lars, it does. I highly recommend working with Lars to quickly discover and change the emotional blockages that are stopping you from allowing your dreams to come true!

 

Sean Persson

Tack för våra samtal.

För första gången i mitt liv känner jag mig modig. ÄNTLIGEN


//Mikael