MARIKA TAPPER

FlödesExpert

Arbetar med att följa hjärtats viskning istället för omgivningens rop. Hjälper dig att följa det som känns sant för dig och säga ja när du menar ja och nej när du menar nej.


När du följer ditt hjärtas röst blir du ledd till allt du upplever saknas och du finner en inre harmoni och balans.

Lyssna till en live FlödesTräning från USA 2017

KONTAKT

Vill du komma i kontakt med Marika, maila direkt eller använd formuläret här nedan


marika@varamedveten.se

0723 50 83 53

 
 
 
 

VARMT VÄLKOMMEN

När är rätt tid för dig att ge upp kampen om hur livet borde vara, för att istället uppleva livet som det är och släppa fram flödet som leder till kärlek, lycka & harmoni? Är nu stunden då du vill bli bekväm med dig och ditt liv? Är du villig att få tillgång till din oändliga potential och dina obegränsade möjligheter? Föreställ dig en vardag utan hinder och helt plötsligt omvandlas begränsingar till möjligheter du inte visste fanns.


Är det möjligt?


Svar: JA


I mötet med mig kollapsar din verklighetsuppfattning om vad som är sant och riktigt, för att sen komma i linje med dig och ditt inre. Allt kan vara skrämmande till en början men du blir ledd steg för steg, så du finner tilliten till dig och din sanning. Gör dig redo att ta emot, slappna av och våga stanna upp för att uppleva en inre omvandling som speglar sig i din yttre verklighet. En energiomvandling som innehåller mycket varande.


Vad skiljer mitt arbete från andras?                                                                                                 


Det är just det, du vägleds till ditt inre där du tillgång till dig och där du tillåter dig att VARA du, istället för att GÖRA en bättre version av dig. Det blir en resa inom dig, där du får direkt kontakt med ditt inre och därigenom tillgång till dina obegränsade möjligheter. Vi startar resan från platsen av renaste kärlek, så vi tillsammans kan omfamna allt som värderats som fel och dåligt. Du får uppleva platsen av acceptans, där du finner att det finns inga fel med dig och du behöver ingen förbättring, för att uppnå en annan version av dig. Du som du är är fantastisk och magisk och genom att släppa fram mer av dig kommer hela ditt liv skifta.


Är nu rätt tid för dig att uppleva friheten inom dig? Är du redo att gå bortom begränsningarna?

Här är platsen där du kan upptäcka dig!!


Jag ser fram emot att träffa dig när tiden är rätt.

Tills dess var snäll mot dig!


Kram Marika