OM MARIKA TAPPER

Marika Tapper inspirerar med sitt ljus och sin kärlek. Med en medfödd gåva av att se flödet inom dom hon möter och flera års erfarenhet av att vägleda människor till att uppleva MER lycka, kärlek och lätthet i livet OAVSETT bakgrund bjuder hon in dig till en stund där det omöjliga blir möjligt. Hennes kunskap inom healing så väl som familjeliv med man och 3 barn, ger oss alla en varm känsla av att allt är möjligt.


På ett lättförståeligt sätt förmedlar hon sina budskap om att följa sin egna sanning och sitt hjärtatsröst för att finna allt det du upplever saknas i liv.


Hon bjuder in till en magisk värld fylld med möjligheter vi inte visste fanns och där begränsningar skiftar fortare än väntat. Det enda som behövs för att en förändring ska bli möjlig är din vilja.

KONTAKT

Vill du komma i kontakt med Marika, maila direkt eller använd formuläret här nedan


marika@varamedveten.se

0723 50 83 53

 
 
 
 

KOMMENTARER

Hej Marika!

Jag satt här å tänkte på vad mycket som hänt i mitt liv på relativt kort tid, och mitt i min vilsenhet fann jag dig! Livet rullade på i 180 med barn, hundar, hus och ett inte helt lyckligt förhållande, men vad spelade de för roll att jag inte mådde bra, jag levde ju nästan svenssondrömmen. Och om jag fortsatte pussla och medla så alla andra mådde bra så mådde jag ju också bra, eller? Jag har fortfarande mycket kvar, men varje dag dyker något du sagt i våra privata sessioner upp, och framför allt har jag insett att livet handlar om mig! Mår jag bra kommer bra saker till mig!

Jag är så tacksam att du korsade min väg, fortsätt ditt fantastiska arbete!


Sandra

Jag är så himla otroligt tacksam för den här givande kursen som du har hållit för oss, den kom precis när jag hade det väldigt jobbigt och behövde vägledning och hjälp. Nu känns det lättare.

Jag uppskattar verkligen våra samtal och mail, ljudfiler, videos...dom har gjort STOR nytta för mig. Det har fått mig att komma in på nya spår och tankar, att jag betyder nåt! Och att känslorna måste kännas fullt ut för att dom inte ska fastna i kroppen.

Jag har blivit bättre på att lyssna på vad jag vill och vad jag orkar, sen försöker jag leva efter det. Jag mår bättre då!

Jag försöker vara mer ärlig mot mig själv och gentemot andra. Sen har jag förstått att människor kommer i min väg för att jag ska träna på att komma tillbaka till mig själv.

Jag försöker vara mer i min kropp nu, för om jag är "utanför" min kropp så mår jag inte lika bra och det blir mer svajjigt. Skulle kunna skriva ännu mer men jag stoppar här :) annars blir det för långt..

Tycker även att du är en sån fin och underbar person som delar med dig av allt detta, jag är så tacksam och lycklig!

Min känsla nu är bara tacksamhet <3 Tack goa fina Marika :)) Kram Åsa 

Heeeej!!

Fortfarande världens bästa Marika!!!

Tack för min nya personliga "dygnetruntljudfil" helt fantastiskt!! Ljuset som jag letade efter hittar jag nu, tack vare dig och 21 dagars kursen med lätthet! Jag vill inte säga att det är förändring som sker, känns mera som förvandling!!! 

UNDERBART ❤❤❤❤

Kraaaam / nya Regine

Hej Marika!


Nu har jag lyssnat på din ljudfil som jag vann (sluta jobba på dig själv och börja vara dig själv) nästan varje dag och jag måste bara säga: Du är ju helt fantastisk! Du är grym på det du gör och meditationen har verkligen gjort skillnad hos mig. Vilken energi och självkänsla jag fått. Jag har funnit mig själv och allt tvivel som funnits inom mig själv tidigare är som bortblåst.


Stort tack och stor kram till dig. Fortsätt med det du gör och kämpa på, det finns fler som behöver dig och din röst där ute.


  "S"