Har aldrig mött så härliga och kunniga personer som Marika och Lars! Dom är helt klart dom bästa vägledarna jag använt mig av. Så enkelt och roligt att expandera in i den jag verkligen är förbi mina begränsningar och rädslor med full support dom stunderna frågetecken dykt upp.


- John Andersson


Det som jag har varit med om på er workshop är det mest underbara, kärleksfulla, insiktsfulla, utvecklande som jag har upplevt i mitt 67 åriga liv.

Jag har nu bara börjat denna resa!

Stor kram till Er båda!


- Eivor Petersson

Jag visste inte att det jag upplever i mitt liv idag var möjligt för mig. Kanske för andra lyckliga människor men jag kunde aldrig drömma om att det fanns tillgängligt för mig. Genom Lars vägledning har det omöjliga blivit möjligt.


- Anna K

Sweet Lars and Marika!

Great honor to meet you and learn from you, because I've never met a couple who would dedicate their lives learning and improving life on Earth. I learned a lot from you...

 

Love Annie Davies

Marika is an intuitive, fun, spontaneous, yet powerful facilitator/coach, who is able to identify key issues limiting your life and help you to address them.


She subtly bypassed my subconscious defences!


AND brought awareness to my automatic defence response when asked a question – even though I was not under attack!


She playfully, persistently, patiently helped me to release the need to defend myself.


She also helped me to realise that I AM ENOUGH - I don't need to look externally for answers. I am able to trust myself and tap into my own inner guidance.


Marika's work is life changing!!!


Contact her NOW to re-write YOUR life! You won't regret it!
Sandy (Sydney)

Välkommen till din framtid skrev Marika till mig när jag startade min själsliga resa med henne o Lars som trygga följeslagare.

 

Att vara lärjunge och vilsen i livet är en nästintill hopplös situation. Jag var ute och vandrade på ensliga, öde och snåriga stigar där havsörnar och sabeltandade tigrar låg på vänt att sätta klorna i mig så fort jag skulle ramla...

 

Men jag hann aldrig falla, hann aldrig blotta min strupe och 100 ge upp. Det fanns "något" som vakade över mig - jag hittade "VaraMEDVETEN.se"

 

På 21 dagar, med mycket smärta, tårar, tystnad och ibland en total hopplöshet så sitter jag nu här, mycket har fallit på plats och det tack vare dessa helt magiska människor Lars och Marika - utan Ert stöd, Era lugnande ord, Era fantastiska meditationer, själsliga verktyg och all kärlek ni på distans skänker, så hade jag nog legat i gyttjan med blottad strupe där rovfåglar rivit och sargat min själ än mera.

 

Ni skapar magi. Ni träffar rätt in i hjärtats rot. Ni är en gåva till mig.

 

/Kärlek. Ljus. Värme

Året 2017 så vägleddes jag av Marika genom hennes 1 årsprogram. Innan hade jag gått Kliv in i den du verkligen är samt deltagit i några gratissamtal samt några kortare program. Jag hittade till Varamedveten.se när jag efter en personlig krasch googlade på medveten närvaro och jag är så otroligt glad och tacksam att jag fann er två tokigt underbara själar som igenom era podar och allt som ni erbjuder delar med er av allt som ni erfarit. Det är väldigt mycket som jag har kunnat inse och känna att nu är det dags att släppa på vissa bitar.


I början av året så hade jag gjort en liten översikt på vad jag ville prata om under året och vad jag ville jobba med, men insåg efter första samtalet att detta är ett ypperligt tillfälle och träna på att INTE förbereda mig, som jag gjort hela livet, velat ha kontroll över allting. När jag släppte på detta krav att inte vara ”förberedd” så kände jag att tillsammans med Marika kunde jag komma förbi väldigt många av mina blockeringar och hinder och bygga upp en enorm kraft och tillit inom mig. Under året så vågade jag mer och mer släppa på saker, rensa bort relationer, föreställningar, mönster, rädslor och en massa annat och även om det var otroligt skrämmande att veta att det är en ”tomhet” som skapats så kändes tomheten tillslut som ett ”ytrymme för mig” att fylla på eftersom, och för första gången i mitt liv så vågade jag tro på att alla bitar kommer på plats när de ska och att jag inte kan tvinga dit dem. Och vågade luta mig tillbaka i meditationens stillhet och känna att allt är okej, precis som det är.


Jag har kunnat fatta kloka beslut för mig, utan att som tidigare prata med flera stycken och låtit mig påverkas av deras åsikter och inte valt utifrån mig. Och samtidigt känna en trygghet i detta och inte våndats lika mycket som tidigare.


Jag ser helt annorlunda på mig själv, att jag är precis där och så som det är meningen att jag ska vara just nu.


Tack för att ni finns, att ni bjuder på så mycket klokheter


Kram Greta

Lars has helped me personally move past emotional fears and blockages that stood in the way of consciously creating my dreams coming true. It’s hard to believe change can happen so quickly, but with Lars, it does. I highly recommend working with Lars to quickly discover and change the emotional blockages that are stopping you from allowing your dreams to come true!

 

Sean Persson

Utan Marika i mitt liv skulle min depression och ångest leda mig till stället jag inte vill tänka på. Tack vare Marika kan jag nu leva ett vanligt liv fritt från panik, oro och ensamhet


- Sanna J

Det är svårt att minnas hur livet var innan jag träffade er för nu känns allt så annorlunda. Det som jag innan var rädd för finns inte kvar och saker som var tunga för mig upplevs idag med lätthet. Tack för allt ni gör och jag ser fram emot att träffa er igen


Kram Lisa K

Nyckeln till universum meditationerna med Marika gav mig en stor möjlighet att upptäcka, se och känna mer av vad som finns inom mig och den oändliga friheten att tillåta mig själv att vara mer med mig själv i mig själv oavsett känslor.

Jag rekommenderar från mitt hjärta denna upptäckresa genom Nyckeln till universum.


Kram LindaMarie   

Att tillsammans med Lars tillåta det ologiska bli logiskt har hjälpt mig öppna upp till ett liv bortom det jag trodde var möjligt. Tack Lars du är en sann vän kram.