MEDVETEN DAG I TRANSFORMATION

Är du redo att uppleva kraften i FlödesTräning genom Medveten Närvaro?


Detta är en dag att justera kropp, sinne, hjärta & själ till den naturliga balansen, så att inget ska stå i vägen för dig och ditt unika uttryck på vår jord. Det finns en inre potential inom oss alla som längtar efter att få din tilltåelse att komma fram igenom din kropp och spegla sig i ditt liv. Detta är en dag för att frigöra, läka och expandera så att DU står STABILT i DIG.


Detta kommer bli en energifylld dag som hjälper dig att skifta omedvetet till medvetet.


Någon gång i livet började du antagligen som dom flesta levande människor tro, att du inte tillräckligt bra precis som du är. Denna inprogrammering som inte är sann har orsakat många utmaningar som hindrar dig från att uppleva din verkliga potential och leva det fantastiska liv du är född för att leva.


Var med Lars & Marika Tapper 9 Oktober för att återskapa skapa sanningen att du inte är - och aldrig varit - problemet till varför ditt liv inte fungerar. Utan i själva verket är du lösningen till hur allt kan förändras. Genom en stund i transformation hjälper Marika & Lars dig att upptäcka att allt du söker efter, finns redan inom dig och dom påminner dig om att du är hel och har alla bitar på plats. Som ett resultat kan du återigen bli medveten om din kraft och potential och därigenom möta dig själv i kärleken, lättheten & glädjen.


Ditt bästa liv är inom räckhåll ... Du tillräckligt bra precis som du är!!!


Kom som du är och lämna stunden som mer av allt det du alltid varit, en fantastik skapelse med oändliga möjligheter.


Var:  Bokenäset - Uddevalla - Länk till deras hemsida

Startar: Lördag 9 oktober

Tid: 10:00 -18:00

Pris: 999kr (Det serveras lunch på plats till självkostnadspris på 155kr)


För dig som medlem i Vara Medveten Portalen erhåller du 10% på detta event du finner din rabattkod inne i portalen. Ännu inte medlem? Det blir du enkelt för endast 99 kr!

Läs mer genom att klicka här

ÄR DU REDO ATT SÄGA JA?

Så här säger tidigare deltagare

Helgen har bjudit på Flöde, släppa sig fri och vara sig själv. Komma hem, vara öppen för att det som ska hända får hända. Vara ärlig mot sig själv. Cool och gosig helg

Detta har varit för mig helt magiskt, har nog aldrig varit så närvarande. Det har varit både skrämmande, sorgset och glatt. Det har öppnat upp ett flöde som jag inte visste fanns. Nu har jag fått ett nytt perspektiv på livet. Tack alla som var med, ni förändrade mitt liv.

- Eivor

En mycket bra workshop. En av dom bästa jag varit på som givit mig insikter om mina möjligheter till att växa till en fri människa. Jag har fått med mig många verktyg hem.

- Monica

Jag upplever att denna workshopen har varit givande. Har fått mycket information och verktyg vilket jag kommer att få användning av i vardagslivet, vilket är super toppen bra. Har också släppt saker från dåtiden och accepterat det vilket skapar en sån gjäldje och lättnad.

- Josefin

Det är så roligt och lättsamt att vara i närvaron av dessa otroligt söta och kunniga personerna.

- Irene A

Lars & Marika har hjälpt mig på ett sätt som inte går att sätta ord på.Jag är dom evigt tacksam och ser med nyfikenhet fram emot vad framtiden bjuder på.

- Anna K

Att träffa Marika & Lars var det som förändrade hela mitt liv. Helt plötsligt var kärleken jag hade  hört talas om på riktigt. Jag är så tacksam att få möta dessa ärliga personerna för det ger mig en vilja att våga vara autentisk mot mig.

- Hanna A

Omvälvande och kärleksfullt!

En helg som gav mig så många aha upplevelser och insikter. Tack för en underbar helg

- Rosvita Zorman

Jag har verkligen fått gå djupt in i mig och har kommit i kontakt med Flödet i mig. Marika och Lars har gjort ett fantastiskt arbete och tack vare att de har gått så djupt inom sig själva kan det förlösa andra. Mycket fin kurs

- Mo Ohlin

En kärleksfull helg med många insikter. Marika och Lars är två underbara människor som förmedlar sin kunskap med kärlek. "FLÖDE" är grejen!! =)

- Daniel

Mycket modiga människor, mycket med mänsklighet och kärlek, spontana och kraftfulla processer.

Värme - Åsa

Sjukt cool helg med massa frigörande processer och nya insikter. Så häftigt att uppleva hur det förändras i kroppen när en process frigörs hos andra


Love// Robin

Innan jag träffade Lars & Marika visste jag inte vad kärlek var, ingen hade någonsin visat att det gick att älska mig så som jag är. I närvaron med dessa två eldsjälar förändrades mitt liv för alltid på bara några ögonblick. Tusen tack för allt de ni delar och jag ser fram emot att expandera tillsammans med er, för det här är bara början.

- Peter M

Alla måste bara träffa dessa underbar personerna det är svårt att tro på allt det dom förmedlar innan man träffat dom i verkligheten och jag har haft äran att umgås med dom även privat vilket verkligen är ett bevis på att dom lever som dom lär. Ni är helt enkelt bäst och förgyller mitt liv varje dag.

- Sara P

Kärleksfullt och frigörande i allt väsen och hjärta! En vacker upptäcksfärd för sin egna hjärtas skull.