Designa din 10 minuters meditation?


Har du ett liv som snurrar på i raketfart och en hjärna som aldrig riktigt kan slappna av? Eller är du nyfiken på hur mycket du kan få ut av din meditationsstund? Att lägga tid på träning och nyttig mat är något många prioriterar – men den mentala hälsan glöms ofta bort.


Meditation är något av det bästa vi kan göra för vår inre harmoni. Att ta några minuter för meditation varje dag hjälper oss inte bara att bli lugnare, utan påverkar även våra hjärnor. Vi vill att din meditationsstund ska bli din favoritstund, därför har du nu möjligheten att få en personligt inspelad meditation som är skapt just till dig. Du väljer område som du vill att meditation ska handla om och om den lyssnas till nån specifik stund på dagen... Du designar och Lars & Marika spelar in så att den passar just dig med dina behov.

Därför funkar meditation


1. Bli mer uppmärksam och medveten

Meditation gör att du fokuserar på din andning och på så sätt ger dig själv en möjlighet att reflektera över dina tankar. Kanske du har huvudet fullt av tankar från det förflutna eller från saker som påverkar dig till vardags. Med meditation så rensar du bort alla tankar på saker som du inte kan påverka och istället fokuserar på tankar om nuet, vilket gör att du får ett öppnare sinne.


Genom att bli mer uppmärksam och medveten om nuet så blir det lättare att hantera sin vardag.


2. Bli mindre stressad

Stress är något som vi alla upplever i vår vardag, oavsett om det är på jobbet eller på vår fritid. Stress i sig är egentligen inte farlig så länge den ligger på en hanterbar nivå. Det är när stress börjar bli ohanterlig som den kan börja påverka vår hälsa och vårt omdöme.


Meditation kan hjälpa dig att koppla av för en stund och ge kroppen och sinnet välbehövlig vila samtidigt som det på sikt kan göra dig mer motståndskraftig mot stress. Att blunda och fokusera på att endast andas djupt kan du göra vid varje tillfälle som du känner att stressen börjar bli påtaglig.


3. Få möjligheten att välja dina känslor

Genom meditation kan du lättare få en förståelse för dina känslor. Med meditation får du bättre kontroll över stressade situationer genom att du lär dig att förstå dina känslor.


4. Fatta bättre beslut i livet

Genom meditation lär du dig att lyssna på ditt inre jag och får bättre kontroll över ditt sinne, vilket leder till att du bättre sållar bort negativitet. Det kommer att hjälpa dig att bli mer målmedveten och fatta bättre beslut i livet.


5. Bromsa takten du lever ditt liv

Istället för att leva ditt liv fort kommer du med hjälp av meditation lära dig att sakta ner på tempot och istället njuta av nuet. Livet är inte ett sprinterlopp utan ett maraton och därför ska du inte stressa dig igenom livet för då kommer du att missa massor av saker som du senare ångrar att du inte tog dig tid till.


6. Upplev mer välmående

Med meditation får du ett lugnare inre och ett mer öppet sinne vilket kommer att få dig att uppleva att du mår bättre och vill ta vara på allt det goda som livet kan erbjuda.


7. Det fungerar

En av de främsta anledningar till att meditera är nog att det faktiskt fungerar. Det finns vetenskapliga studier som påvisar att personer som lärt sig meditera klarar av att hantera livets dalgångar bättre än personer som inte mediterar.


Med hjälp av meditation blir du mer målmedveten, får ett öppnare sinne, lär dig förstå dina känslor och får dig att fokusera på det du vill, vilket kommer att hjälpa dig att få ett mer harmonisk liv.


Möt FlödesExperterna som väntar på att få spela in din meditation

Lars Tapper är FlödesExperten som arbetar med ett emotionellt ledarskap, leder från hjärtat och använder hjärnan som ett redskap. Det skapar en helt ny struktur hos dig, som ger dig möjligheten att göra medvetna val. Vilket i sin tur leder till att du väljer annorlunda och får annorlunda resultat.

 

Han bjuder in till en värld där du är i linje med dig och allt runt omkring dig förändras genom dina val. Där du tillåter dig att känna känslan och energin som håller begränsingar på plats, tills det inte finns nått mer att känna och då kollapsar hela historien runt omkring den. När vi får direkt kontakt med det inre, finns det ingen energi som kan hålla igång historierna och dramerna i ditt liv. Din uppfattning av livet är baserat på din energinivå till dig. Lars visar dig en möjlighet där din identitet, din personlighet och din själ är i linje med varandra och därigenom skapar du ditt liv med lätthet.

Marika Tapper är FlödesExperten som bär på en medfödd gåva, att se flödet inom dom hon möter. Hon har flera års erfarenhet av att vägleda människor till att uppleva mer lycka, kärlek och lätthet i livet oavsett bakgrund. Hennes kunskap inom healing, medialitet och universums kraft så väl som familjeliv med man och 3 barn, gör att hon förmedlar sin kunskap på ett lättförståeligt sätt, hon lär ut hur man kan följa sin egen sanning och sitt hjärtats röst för att finna allt det du upplever saknas i ditt liv.

 

Hon bjuder in till en magisk värld fylld med möjligheter vi inte visste fanns och där begränsningar skiftar fortare än väntat. Det enda som behövs för att en förändring ska bli möjlig är din vilja. Hon bränner för att lära ut hur vi får tillgång till den oändliga kraften, till kärlek, lycka, möjligheter och lätthet. Inte bara genom en mental förståelse hur allting är möjligt, utan vibrationerna som förkroppsligar de i ditt liv.

Hallå där fantastiska magiska du, vi är Lars & Marika Tapper. Vi mediterar dagligen för att justera och återkoppla oss till den oändliga källan av ljus, kraft och kärlek. Vi spelar in meditationer som blir verktyg för dig som vill leva ditt drömliv och transformeras in i det oändliga flödet. Vet att med din vilja är allt möjligt.

Hur vill du ha din meditation?

  • Vill du ha en meditation som passar till morgonens uppvaknande?


  • Önskar du en meditation för att somna in lugnt och tryggt på kvällen?


  • Vill du ha snabb musik för att ryckas med i ett härligt tempo?


  • Har du låg självkänsla och vill stärka den?


  • Känner du dig stressad och vill ha hjälp att slappna av?


  • Säger du ja när du egentligen vill ska nej och vill ha hjälp med att stärka tilliten till dig?


  • Vaknar du på morgonen med en tom känsla och vill bli påmind om hur fantastisk du är?


  • Finns energin till det du verkligen vill göra eller vill du ha en energiboost?


  • Har du svårt att känna din inre koppling till den stora kärleken och vill uppleva frekvenserna som leder dig dit?Som du säkert förstår, meditationen kan skapas PRECIS SÅ SOM DU VILL HA DEN för att matcha DINA BEHOV


Hur går inspelningen till?

Lars och Marika är vana vid att spela in meditationer och kommer innan inspelningen att känna in dig och dina önskemål och utifrån det, skapa den perfekta meditationen för dig. Den skapas i Flödet så varje meditation blir helt unik och ditt namn kommer nämnas i meditationen.


När meditationen är färdiginspelad döps den i ditt namn och skickas via en länk, som du kan lyssna på direkt eller ladda ner och spara. När meditation är färdiginspelad är den din och du får använda den hur du vill.


Är du redo att designa din 10 minuters meditation?


Kostnaden för att få en unik meditation är 1500 :-


Efter du betalt får du ett mail där du svarar på frågor för att få din unika meditation precis så som du vill ha den.