Frigörande Samtal

Medvetna samtal för kropp, sinne, hjärta & själ i balans

Är nu rätt tid för dig att uppleva det du

drömt om men inte trott var möjligt?


Är du modig nog att bli fri från inre övertygelser

och oläkta sår som skapar ohälsa och lidande känslomässigt, mentalt och fysiskt?


Är du villig att ta reda på vem du är och vad

du är skapad att göra?


Vart vill du i livet och hur ska du ta dig dit?


Ofta ligger orsaken till varför vi upplever livet

som vi gör dolt för oss. Vi är villiga att vägleda dig till dom bakomliggande orsakerna, och vi kan steg för steg i din takt hjälpa dig att göra annorlunda val som kommer leda till att du upplever en annorlunda verklighet.


Frigörande samtal leder till förändring och sker via telefon el skype. Det finns möjlighet att välja till personligt inspelad meditation och inspelning av samtal.

Hur ser ditt liv ut?

Känner du att du får tillgång till hela din kraft? Eller är det som att oavsett hur många rätt val du än gör så vet du att det finns mer, men vet inte hur du ska ta dig dit?


Stämmer något av dessa påståenden in på dig?


 • Du är redo att ta nästa steg?
 • Du har utmaningar i ditt liv men vet inte riktigt hur du ska hantera dessa?
 • Du vill få mer gjort men samtidigt ha mer energi över?
 • Du känner dig ensam och har svårt att känna kärlek inom dig.
 • Du upplever att du inte har förmågan att skapa ett liv i flöde.
 • Du känner dig obekväm med din kropp.
 • Du lever ett liv där du känner dig osedd, ohörd och oälskad.
 • Du upplever att oavsett hur mycket du pushar din kropp så får du inte rätt resultat.
 • Du vet att det finns en större balans mellan kropp, sinne, hjärta & själ men du får inte tillgång till den.
 • Du tvivlar ofta på dig själv och vad som är möjligt i ditt liv.


Om något av dom här ovanstående påståendena stämmer in på dig behöver du inte längre söka efter hur du ska få hjälp! Lars och Marika finns här för dig, för att vägleda dig till det du vill uppleva.


Vi behöver inte bara träna våra fysiska kroppar för att må bra utan vi behöver även träna oss på att vara i vårt naturliga flöde. När du övar dig på att vara i ditt naturliga flöde känner du trygghet, självkänsla, lycka, kärlek och det smittar av sig i alla områden i livet.

Vad bidra samtalen med?

Vägledningen handlar om att ge dig förutsättningarna till att du ska kunna välja, den väg som ger dig möjligheten att utvecklas i yrkeslivet och vardagslivet. Eftersom samtalen utgår från dina personliga behov kommer du få resultat inom just det du vill ha vägledning inom, som kan vara allt från psykisk ohälsa, fysiska besvär till att få större förståelse för vem du är och vad som är möjligt i ditt liv.


Men generellt vad alla samtal bidrar med är:


 • Frigör begränsande tankar och känslor
 • Förebygger och dämpar stress
 • Förbättrar kommunikation
 • Ökar självkänslan
 • Ökar självkännedom
 • Ökar flödet
 • Ökar närvaron i “nu-et”
 • Identifierar dina omedvetna val så du kan välja annorlunda och få annorlunda resultat

FlödesExperterna som väntar på att få vägleda dig till ett fantastiskt liv är...

Lars Tapper är FlödesExperten som arbetar med ett emotionellt ledarskap, leder från hjärtat och använder hjärnan som ett redskap. Det skapar en helt ny struktur hos dig, som ger dig möjligheten att göra medvetna val. Vilket i sin tur leder till att du väljer annorlunda och får annorlunda resultat.

 

Han bjuder in till en värld där du är i linje med dig och allt runt omkring dig förändras genom dina val. Där du tillåter dig att känna känslan och energin som håller begränsingar på plats, tills det inte finns nått mer att känna och då kollapsar hela historien runt omkring den. När vi får direkt kontakt med det inre, finns det ingen energi som kan hålla igång historierna och dramerna i ditt liv. Din uppfattning av livet är baserat på din energinivå till dig. Lars visar dig en möjlighet där din identitet, din personlighet och din själ är i linje med varandra och därigenom skapar du ditt liv med lätthet.


Marika Tapper är FlödesExperten som bär på en medfödd gåva, att se flödet inom dom hon möter. Hon har flera års erfarenhet av att vägleda människor till att uppleva mer lycka, kärlek och lätthet i livet oavsett bakgrund. Hennes kunskap inom healing, medialitet och universums kraft så väl som familjeliv med man och 3 barn, gör att hon förmedlar sin kunskap på ett lättförståeligt sätt, hon lär ut hur man kan följa sin egen sanning och sitt hjärtats röst för att finna allt det du upplever saknas i ditt liv.

 

Hon bjuder in till en magisk värld fylld med möjligheter vi inte visste fanns och där begränsningar skiftar fortare än väntat. Det enda som behövs för att en förändring ska bli möjlig är din vilja. Hon bränner för att lära ut hur vi får tillgång till den oändliga kraften, till kärlek, lycka, möjligheter och lätthet. Inte bara genom en mental förståelse hur allting är möjligt, utan vibrationerna som förkroppsligar de i ditt liv.

Hallå där fantastiska magiska du, vi är Marika & Lars Tapper. För oss är det viktigt att veta att våra val leder oss till det vi vill uppnå. Så vi kan leva med långvariga förändringar och ett stabilt liv. Därför skapar vi verktyg som är enkla, fungerar och är applicerbara för alla som använder dom och som vill leva sitt drömliv. Vet att med din vilja är allt möjligt!!


Vilket alternativ passar dig bäst?

SAMTAL: 60 MIN - PRIS: 1849 KR

SAMTAL: 30 MIN - PRIS: 925 KR


TILLVAL 1: PERSONLIG MEDITATION EFTER SAMTALET


TILLVAL 2: FÅ DITT SAMTAL INSPELAT OCH SKICKADE TILL DIG


Boka samtal

Fyll i och matcha ditt personliga behov

 
 
 
 
Lars Tapper
Marika Tapper
 
 
 
 
 © 2019, Vara Medveten - KöpvillkorPersonuppgiftspolicy - Kontakt