LÄS AV DIN SJÄL

TRANSFORMATION & HEALING PÅ SJÄLSNIVÅ

Vill du veta mer om vem du är på själsnivå, vilka dina starka respektive svaga sidor är, vilka blockeringar du har från nuvarande samt tidigare liv som  kan påverka dig än idag? Genom denna metod kommer Lars att hämta information om din själ från Akashakrönikan, han kommer också att coacha dig och hjälpa dig rensa gamla blockeringar och karma och guida dig till hur du kan skapa flöde i ditt liv genom att ta vara på din själs kvaliteer.  

PRODUKT - ÅTERSTÄLL DIN SJÄLSSTRUKTUR


Genom att återställa själens struktur kan Lars hjälpa dig att komma tillbaka till ditt sanna jag, så att du kan leva och verka i din fulla potential. Detta är en praktisk reningsmetod som använder sig av Akashakrönikan som ett verktyg för att lära känna dig på själsnivå, lära dig mer om dina unika gåvor, och visa dig hur du kan leva mer i linje med den du verkligen är.


Med hjälp av denna insiktsfulla metod kan Lars också frigöra dig ifrån negativa begränsningar, blockeringar & karmiska mönster som påverkar dig i ditt nuvarande liv. Detta är ett kraftfullt & användbart verktyg för transformation på alla nivåer av dig!

Vilken information kommer fram när du återställer din själsstruktur?


  • Vem du är på Själsnivå och hur du kan leva i linje med ditt original.


  • Vad din själs livssyfte är.


  • Vad din själ har valt för livstema för detta liv.


  • Vilka är just din själs unika gåvor och hur du kan uttrycka dem.


  • Vilken själsgrupp du tillhör och vilka karaktärsdrag utmärker denna grupp.


  • Vad ska till för att leva mer i linje med den du är på Själsnivå.


  • Hur du får tillgång till mer flöde, framgång & pengar i ditt liv.


  • Rening och genomgång av negativa karmiska mönster & blockeringar som kommer frigöra mer livsenergi inom dig och i ditt liv.

Längtar du efter att återupptäcka sanningen om dig själv?


Denna intuitiva läsning hämtar information från Akashakrönikan, även kallat ditt själsregister. Det här är det man brukar kalla för ett bibliotek, där all information om oss på själsnivå finns. Här finns information om vem du är, var din själsgrupp kommer ifrån, dina andliga gåvor och vad du är här för att bidra med. Det finns även information om dina tidigare liv, vilka kontrakt och blockeringar du bär med dig som kan hindra dig från att fullt ut leva i din sanning. Här finns ALL information om dig, från ditt första liv till ditt nuvarande, vilket innebär att det även finns information om din barndom och blockeringar/osanningar du tagit med dig därifrån. Oavsett vad som dyker upp i ditt liv, så finns information som kan hjälpa dig att bli mer medveten och förstå varför saker och ting dyker upp i din Akashakrönika. 

PRIS:

Återställ din själsstruktur, 90 minuter: 4995 kr (Går att delbetala)


I priset ingår: Lars förarbete, 90 min telefonsession, full energirensning och återställning av din själs struktur, samt inspelning av sessionen (Själsavläsning + husrensning ingår i denna produkt)


en återställnings session får du reda på vem du är på själsnivå, vilka dina unika gåvor och talanger är och vad ditt syfte är här på jorden. Du får också reda på vilka negativa karmamönster som har hindrat dig från att leva fullt ut i din sanning och nå de drömmar du vill nå i ditt liv idag.  


Vi skapar hela tiden ny karma genom de val vi gör. Varje handling har en konsekvens. Ibland spelas den konsekvensen ut tydligt och vi förstår vilka resultat vi skapat genom vilken handling. Ibland hänger konsekvenserna med oss genom flera liv, vilket kan göra det oerhört svårt att förstå vad det är vi gör "fel" och varför vi inte skapar de resultat vi vill ha. 


Vi är här för att uttrycka oss själva genom våra sanna jag och Lars är här för att hjälpa dig bryta de mönster som hittills hindrat dig från att leva fullt ut i ditt sanna jag, samt hjälpa till att energimässigt öppna upp dörren för dig för att underlätta din resa mot nya möjligheter genom dina nya val och handlingar. 

VEM GÖR LÄSNINGEN?


Lars Tapper - FlödesExpert


Genom Akashakrönikan hjälper han dig att tranformera ditt liv, genom att låta dig bli medveteten om det som innan varit dolt och synliggöra det som behövs, samt rensa dina karmamönster, så att du ska leva i linje med den du är född att vara.


Han är en av skaparna bakom FlödesTräning och genom sin förmåga att justera sitt inre flöde till balans, stillhet och inre frid, hjälper han dig att återupprätta det naturliga flödet som är din födslorätt.