LÄS AV DIN SJÄL


Bli medveten om din själs ursprung och potential

VEM ÄR DU PÅ SJÄLSNIVÅ?


Vill du veta vem du är på själsnivå, vad just din gåva är och vad det är meningen att du ska bidra med här i världen? Upplever du att det dyker upp hinder på vägen, som inte tycks ha någon logisk förklaring, och som du inte riktigt vet hur du ska lösa?


När din själ skapades, så skapades ett ursprungligt gudomligt original, vilket utgör din unika & eviga vibrations sammansättning. Desto mer du minns, förkroppsligar och lever i linje med ditt unika blueprint, desto mer flöde, överflöd och glädje får du i ditt liv. Desto mer val du gör som inte är i linje med den du är på Själsnivå, desto mindre livsenergi, flöde & lätthet får du.


I alla Lars läsningar utgår han och hämtar information från Akashakrönikan, även kallat ditt själsregister. Det här är det man brukar kalla för ett bibliotek, där all information om oss på själsnivå finns. Här finns information om vem du är, var din själsgrupp kommer ifrån, dina andliga gåvor och vad du är här för att bidra med. Det finns även information om dina tidigare liv, vilka kontrakt och blockeringar du bär med dig som kan hindra dig från att fullt ut leva i din sanning. Här finns ALL information om dig, från ditt första liv till ditt nuvarande, vilket innebär att det även finns information om din barndom och blockeringar/osanningar du tagit med dig därifrån. Oavsett vad som dyker upp i ditt liv, så finns information som kan hjälpa dig att bli mer medveten och förstå varför saker och ting dyker upp i din Akashakrönika. 


Just nu erbjuder Lars följande läsningar genom Akashakrönikan:


SJÄLSAVLÄSNING


Själsavläsning innefattar den delen av läsningen där du får information om vem du är på själsnivå och vad din själ har för ursprung. Du kommer att få reda på dina styrkor och dina svaghet och hur du bäst skapar flöde i ditt liv genom att agera enligt din själs kvaliteer. 

För att läsa mer och boka klicka härÅTERSTÄLL DIN SJÄLSSTRUKTUR


Vill du veta mer om vem du är på själsnivå, vilka dina starka respektive svaga sidor är, vilka blockeringar du har  från nuvarande samt tidigare liv som  kan påverka dig än idag? Genom denna metod kommer jag att hämta information om din själ från Akashakrönikan. Jag kommer också att coacha dig och hjälpa dig rensa gamla blockeringar och karma och guida dig till hur du kan skapa flöde i ditt liv genom att ta vara på din själs kvaliteer.  

För att läsa mer och boka klicka härFASTIGHETSRENSNING


Känner du av stagnerade energier hemma och känner att du inte kan ladda energi där längre? Har du svårt att sova? Känner du av oro eller andra energier hemma? Har du svårt att sälja din bostad eller nyligen flyttat till en ny bostad?
Om du har svarat ja på någon av dessa frågor så kan det vara lämpligt att boka en fastighetsrensning där Lars läser av eventuella störande energier hos dig på distans och ändrar energierna så det passar dig och de som bor där!

För att läsa mer och boka klicka härCHAKRA ANALYS


Obalanser i våra chakran orsakas av obalanser i vår livsstil. Vi riktar energin till våra chakran genom våra val. Om vi fokuserar mer på vissa områden i livet blir dessa chakran överaktiva, och om vi ignorerar andra områden blir chakrana underaktiva. 

Dessa obalanser kan säga oss mycket om var du fokuserar din energi i ditt liv. 

För att läsa mer och boka klicka härANDLIGA GUIDER


Ibland kan vår resa genom livet kännas ensam. Men sanningen är att vi aldrig är ensamma. Vi har alltid med oss ett helt team med andliga guider som finns här för att vägleda oss och hjälpa oss på vår unika väg! Är du nyfiken på hur just ditt angliga team ser ut? Genom denna läsning får du bekanta dig närmare med ditt team och se vilka de är, vad de hjälper dig med och hur de kommunicerar med dig.

För att läsa mer och boka klicka härSJÄLSLIGT SAMTAL


Har du köpt en eller flera produkter på denna sida och vill ha ett samtal att reflektera och frigöra det som kommit upp längst vägen sen sist du fick din läsning? Lars har ett special pris med personligt samtal för dig. Du får boka in 30 min personligt samtal för endast 800 kr. Efter du köpt ditt samtal här nedan kommer du bli inbokad på en tid som passar er båda.


För att boka klicka här

VEM GÖR LÄSNINGARNA?


Lars Tapper - FlödesExpert

Han är en av skaparna bakom FlödesTräning och genom sin förmåga att justera sitt inre flöde till balans, stillhet och inre frid, hjälper han dig att återupprätta det naturliga flödet som är din födslorätt.

 

Genom Akasha krönikan hjälper han dig att tranformera ditt liv genom att låta dig bli medveteten om det som innan varit dolt och synliggöra det som behövs, för att du ska leva i linje med den du är född att vara.