LÄS AV DIN SJÄL

TRANSFORMATION & HEALING PÅ SJÄLSNIVÅ

VILL DU UPPLEVA MER AV LIVET? * Känner du dig redo att ta ett stort steg framåt i ditt liv?


 * Längtar du efter mer inre frihet, livsenergi och att leva ditt liv mer utifrån din själ & ditt hjärta?


* Är du nyfiken på att veta mer om vem du är på Själsnivå? 


*  Vill du få svaren på varför du inte lever i linje med ditt hjärta och din själ?Vi är alla på vår alldeles egna, unika resa genom livet och ibland kan vägen vara krokig och svår att navigera. Då kan vi behöva en vägledare som kan hjälpa till att visa vägen. Vi har redan allt vi behöver inom oss, men ibland kan vi behöva hjälp med att hitta den rätta informationen som vi behöver just nu. 

SJÄLSAVLÄSNING * Vilka är din själs unika gåvor och förmågor?


 * Vilken själsgrupp tillhör du? 


* Vilka karaktärsdrag utmärker din själsfamilj?


*  Vilken syfte har just din själ?När din själ skapades, så skapades ett ursprungs original, vilket utgör din unika & eviga vibrations sammansättning. Desto mer du minns, förkroppsligar och lever i linje med ditt unika original, desto mer flöde, överflöd och glädje får du i ditt livDesto mer val du gör som inte är i linje med den du är på Själsnivå, desto mindre livsenergi, flöde & lätthet får du.


Det är genom att leva & uttrycka din själs original som du får tillgång till din livsenergi! 


PRIS:

Själsavläsning, 30-45 minuter: 1999 kr (går att delbetala)

I priset ingår: Lars förarbete, telefonsession, samt inspelning av sessionen.


I en själsavläsning får du reda på vem du är på själsnivå. Du får veta vilka dina starkaste själsenergier är, vilket berättar hur du är menad att uttrycka dig i ditt liv. Ju mer vi använder våra själsenergier som vi är ämnade att använda, desto mer överflöd, flow, glädje och lycka kan vi skapa i våra liv. När vi lever ur linje med vilka vi är på själsnivå skapar vi alltid brist av något slag, i form av fattigdom, sjukdomar, hälsoproblem eller ohälsosamma relationer.

I denna avläsning får du reda på den information du behöver för att det ska bli lättare för dig att veta vad du är ämnad att göra. Om du är på rätt spår redan, eller om det behövs göras några justeringar för att du ska komma i linje med din själs sanning.

VEM GÖR LÄSNINGEN?


Lars Tapper - FlödesExpert


Genom Akashakrönikan hjälper han dig att tranformera ditt liv, genom att låta dig bli medveteten om det som innan varit dolt och synliggöra det som behövs, samt rensa dina karmamönster, så att du ska leva i linje med den du är född att vara.


Han är en av skaparna bakom FlödesTräning och genom sin förmåga att justera sitt inre flöde till balans, stillhet och inre frid, hjälper han dig att återupprätta det naturliga flödet som är din födslorätt.