Själsavläsning

LÄS AV DIN SJÄL


Bli medveten om din själs ursprung och potential

VEM ÄR DU PÅ SJÄLSNIVÅ? * Vilka är din själs unika gåvor och förmågor?


 * Vilken själsgrupp tillhör du? 


* Vilka karaktärsdrag utmärker din själsfamilj?


*  Vilken syfte har just din själ?När din själ skapades, så skapades ett ursprungligt gudomligt blueprint, vilket utgör din unika & eviga vibrations sammansättning. Desto mer du minns, förkroppsligar och lever i linje med ditt unika blueprint, desto mer flöde, överflöd och glädje får du i ditt liv. Desto mer val du gör som inte är i linje med den du är på Själsnivå, desto mindre livsenergi, flöde & lätthet får du.


Det är genom att leva & uttrycka din själs blueprint som du får tillgång till din livsenergi! 


TRANSFORMATION & RENING PÅ SJÄLSNIVÅ GENOM AKASHA KRÖNIKAN


Detta är en praktisk reningsmetod som använder sig av Akasha krönikan som ett verktyg för att lära känna dig på själsnivå, lära dig mer om dina unika gåvor, och visar dig hur du kan leva mer i linje med den du verkligen är.


Med hjälp av denna insiktsfulla metod kan Lars också frigöra dig ifrån negativa begränsningar, blockeringar & karmiska mönster som påverkar dig i ditt nuvarande liv. Detta är ett kraftfullt & användbart verktyg för transformation på alla nivåer av dig!


Detta är den första delen av en själsavläsning som fokuserar på vart din själ kommer ifrån och dina unika gåvor, i den andra delen går Lars in och läser av vad som blockerar din potential och rensar blockeringarna samt karmamönster som skapar obalanser i ditt liv och hindrar dig från att leva fullt ut.

LÄS MER OM DEN ANDRA DELEN HÄR

BOKA DIN SJÄLSAVLÄSNING


I en själsavläsning ingår:


  • Lars förarbete med att göra avläsningen


  • Telefonkonsultation


  • Inspelning av samtaletPris: 1999 kr

VEM GÖR AVLÄSNINGEN?


Lars Tapper - FlödesExpert

Han är en av skaparna bakom FlödesTräning och genom sin förmåga att justera sitt inre flöde till balans, stillhet och inre frid, hjälper han dig att återupprätta det naturliga flödet som är din födslorätt.

 

Genom Akasha krönikan hjälper han dig att tranformera ditt liv genom att låta dig bli medveteten om det som innan varit dolt och synliggöra det som behövs, för att du ska leva i linje med den du är född att vara.

 
 
 
 © 2019, Vara Medveten - KöpvillkorPersonsuppgiftspolicy - Kontakt