NYCKELN TILL UNIVERSUM


Är nu rätt stund för dig att utmana det du gjort till sant om dig?


Är du redo att djupdyka ÄNNU MER i den du verkligen är för att uppleva MER AV DIN KRAFT?


Kursen är skapad av Marika Tapper och består av videos där hon lär ut nyckeln till universum genom vårt inre.


Marika har en medfödd gåva att se flödet inom dom hon möter och flera års erfarenhet av att vägleda människor till att uppleva MER lycka, kärlek och lätthet i livet OAVSETT bakgrund. HÄR bjuder hon in dig till en kurs där du har möjlighet att utmana det du gjort till sant om dig själv.

Detta är vad kursen går ut på...


Du kommer under 30 dagar tillsammans med Marika synliggöra vad det är som verkligen är du och vad som bara är inlärda robotliknande beteenden/tankar och känslor, för när du VET DET har du möjligheten att VÄLJA vem du är och hur du VILL leva. Du kommer sitta i tystnad tillsammans med Marika och i början sitter ni 5 minuter och sen ökar tiden successivt upp till 1 timme.


NI GÖR DET TILLSAMMANS och Marika lär dig steg för steg och i varje video delar hon insikter och uppmuntrande ord för att ge dig allt du behöver för att få tillgång till nyckeln till Universum.


Kursen innehåller

30 videosar med Träning att vara i tystnad


BONUSAR

Bonus video på 90 minuter

Bonus video på 120 minuter


Vi har alla en känsla av att djupt inom oss VET vi att allt är väl, ÄVEN när livet känns hårt...Dom här dagarna handlar om att FLYTTA IN i platsen djupt inom oss, istället för att ha det som ett mål att komma fram till och det ger dig helt nya förutsättningar att skapa det livet du vill leva.

KÖP NYCKELN TILL UNIVERSUM

Klicka på knappen för att starta redan idag!


Pris: 399 kr

Kommentarer från deltagare

Tack för alla tips och insikter som gjorde kursen mer spännande och innehållsrik

- Hanna

Verkligen ett annorlunda sätt att tillbringa tid med sig själv. Jag är van vid att meditera men har alltid använt mig av att visualisera eller ta mig till högre dimensioner, detta var ett helt nytt och enkelt sätt som jag kommer fortsätta med. Tack Marika för att du visar möjligheter jag inte visste fanns.


- Karina P

Kursen hjälpte mig att komma ned i varv. Jag bestämde mig från början att jag skulle genomföra alla dagarna och inte ge upp. Jag har gått igenom alla känslor under dessa dagar. Jag har tvivlat, varit ledsen och känt mig osäker. Jag har känt mig trygg, säker och glad. Så jag vet inte riktigt vad?! Jag har fått upp minnen från förr som jag hade glömt. Jag förstår att jag bara är i början av att bearbeta allt jag med säkerhet behöver bearbeta. Jag känner mig mycket trygg i mig själv och är övertygad om att det går i det tempo som är bra för mig.


Videos var bra för mig. Först att få höra en liten inledning för att bli motiverad sen starta träningen tycker jag är kanon.


Vad har skiftat?


Jag har blivit MYCKET lugnare särskilt under stress. Jag tar in och lyssnar mycket bättre på min omgivning.


- Paulina R

Nyckeln till universum meditationerna med Marika gav mig en stor möjlighet att upptäcka, se och känna mer av vad som finns inom mig och den oändliga friheten att tillåta mig själv att vara mer med mig själv i mig själv oavsett känslor.

Jag rekommenderar från mitt hjärta denna upptäckresa genom Nyckeln till universum.


Kram LindaMarie   

Hej Marika ❤

Tack för att jag fick vara med på denna kurs jag mår "oförskämt" bra!!!


Jag är annorlunda, känner mej annorlunda, tänker annorlunda är så lugn och som du sa häromdagen människor och deras tyck och värderingar berör mej inte så mycket längre ..om jag inte vill det.


Jag har mera energi än på mycket länge.


Från att vara så lättstressad orolig med papegojtänk och hjärndimma och en obeskrivlig trötthet och har känt mej helt fastlåst i allting

Till att vara tillfreds med allt, så mycket friare. Värken i kroppen kommer och går men det berör mej inte så mycket heller och det blir bättre och bättre...


En av mina största begränsningar har varit att mina 2 döttrar inte haft någon relation till varandra av olika anledningar det har varit helt låst mellan dom i nästan 5 år och det har varit en stor frustration för mej en plåga helt enkelt...jag tog ett snack för ett par veckor sen med den lilla som har velat ha det sådär

Poff det är bästa vänner igen ...halleluja ❤ jag sa ingenting som jag inte sagt förut utan det här måste bero på en frekvenshöjning hos oss alla 3 ❤så oerhört tacksam för det ❤


Det här med att ha dej pratande i en video ger en stor trygghet och du förklarar o säger ju så bra saker så man förstår att man kan sätta sej över hjärtklappning och ångestkänslor och rädsla... jag har iaf stor tillit till DEJ och det känns så bra att lyssna på dina ord ...och de sägs att lära in en ny vana tar 30 dag...så idag ville jag inte vara utan den vanan så jag har satt min egen timer och suttit i 30 min...det gick skitbra ❤


- Eva P

Heej Marika!

Jag vill bara dela stunden jag känner nu nu nu!! efter min meditationsövning jag gjort.. just nu i flöda 30 dagar så upplever jag att jag verkligen ser ifram emot den stunden varje dag! Nu är jag bara på dag 4 meen ändååå! Älskar känslan inom mig just nu.. det är som Att min kropp själ o hjärna verkligen möts alla 3 o sitter tillsammans i en liten ring o håller varandra i handen en sjudundrande ovan lovley känsla!


Stor torsdags kraam