Upplev villkorslös kärlek


Föreställ dig hur det skulle kännas att våga älska som att du aldrig varit sårad och leva i harmoni med allt som sker runt omkring dig, med kärlek och lätthet som din grund.Har du någon gång känt...?


 • Det som att du gör alla rätt och ändå är inte tillfredställelsen, värmen, tryggheten och kärleken på plats
 • Vad är egentligen meningen med livet?! 
 • Att det är någon pusselbit som saknas och att du är trött på att leta.


Om du känner igen dig i något av dessa påståendena finns det nu en webbkurs för dig! – Upplev villkorslös kärlek -  den är fullproppad med livsvisdom och visar vägen in i kärlek. Kursen består av flera videor varje vecka, skrivuppgifter och meditationer. Du får lära dig hur du upplever oändlig kärlek, steg för steg kommer du vägledas in i mer och mer trygghet och kärlek. Allt är pedagogiskt upplagt så att du med enkelhet kan uppleva mer kärlek.


Resultat efter att ha genomfört kursen


 • Du gör dina val från hjärtat
 • Du talar kärlekens språk
 • Du känner dig älskad oavsett vad andra tycker och tänker om dig
 • Du tar emot kärlek genom att skala av det som håller den borta
 • Du växer in i kärleken mer och mer för varje dag
 • Du upplever den villkorslösa kärleken
 • Du får ökad självkännedom 
 • Du kommer känna meningen med livet
Är du redo att börja leva livet och inte bara överleva i livet? 

Denna möjligheten är precis runt hörnet och det kan bli DIN VERKLIGHET!

Varsågod fina magiska du!

HÄR ÄR webbkursen där du kommer lära dig och förstå, att det inte längre är de yttre omständigheterna som behöver bli annorlunda för att du ska KÄNNA och UPPLEVA kärlek, lycka och lätthet som du är värd!


Jag är Marika Tapper och skaparen av denna webbkurs, mitt själsuppdrag på jorden är att återföra mänsklighetens medvetande till det upplysta tillståndet av kärlek. Jag finns här för att hjälpa dig att stärka din kontakt med det gudomliga inom dig, så du kan leva genom sanningen av vem du verkligen är.Olika alternativ...


Kursen erbjuder dig olika alternativ för att matcha ditt behov och möta dina förväntningar på vad du vill få ut av denna kursen. Kika på tabellen här nedan och välj det alternativ som är i resonans med dig och ditt hjärta.

Vad ingår?

Som du ser så ingår självklart hela webbkursen med 4 kursmoduler, fullmatade med allt du behöver för att lära dig att uppleva kärlek. Undervisning, uppgifter och meditationer som tar dig steg-för-steg i mål i samtliga paket. 


(Du finner kursplanen i detalj längre ner på sidan)


Gruppsamtalen som ingår i pluspaketet är en möjlighet för dig att få personlig vägledning och svar på dina ev frågor som kommit upp under veckan.Här ligger också styrkan i gruppen och att du känner att du gör det här tillsammans med andra och ger dig möjligheten att få ta del av gruppens reflektioner och insikter för att fördjupa sanningen inom dig. 


För dig som vill få ut maximalt av din potential under kursen och utöver att ta del av gruppens transformationer även få den unika möjligheten att bli personligt vägledning. I det Personliga paketet ingår 2 egna personliga samtal Marika över telefon. Detta är inte en tjänst hon erbjuder till alla utan det är endast just här under dom här veckorna. Så känn in om nu är rätt stund för dig att boka Marika för personlig vägledning.
KURSSTART: Tisdag 10 Augusti

KL: 8:00


 • Detta är datumet och tiden då du får tillgång till kursen, men du startar när det passar dig.

Gruppsamtalen sker kl 20:00


 • Tisdagar - 17, 24, 31 Augusti & 7 SepPersonliga samtalen


 • Bokas via mail efter betalningen
Baspaket


4999kr


Detta är inkluderat i priset...

●  4 kursmoduler, fullmatade med allt du behöver för att lära dig att uppleva kärlek


●  Undervisning som består av 30 videor, 9 uppgifter och 6 meditationer som tar dig steg-för-steg i mål, dessutom får du 7 bonus videor


●  Support och vägledning genom mail i 2 månader


●  Tillgång till kursportalen i 1 år 

Pluspaket


6999kr


Detta är inkluderat i priset...

●  4 kursmoduler, fullmatade med allt du behöver för att lära dig att uppleva kärlek


● Undervisning som består av 30 videor, 9 uppgifter och 6 meditationer som tar dig steg-för-steg i mål, dessutom får du 7 bonus videor


●  Support och vägledning genom mail i 2 månader


●  Tillgång till kursportalen i 1 år 


●  4 gruppsamtal via telefon

Personligt paket


8999kr


Detta är inkluderat i priset...

●  4 kursmoduler, fullmatade med allt du behöver för att lära dig att uppleva kärlek


● Undervisning som består av 30 videor, 9 uppgifter och 6 meditationer som tar dig steg-för-steg i mål, dessutom får du 7 bonus videor


●  Support och vägledning genom mail i 2 månader


●  Tillgång till kursportalen i 1 år 


●  4 gruppsamtal via telefon


●  2 personliga 30 minuters samtal via telefon 

Välj ditt paket


Alla paket går att delbetala på 3 gånger

Detta innehåller webbkursen i detalj!

Vecka 1 - Löftet och Möjligheten


I den här delen kommer du lära dig varför du upplever kärlek så som du gör, så att du kan skala av de lager som håller dig borta från kärleken. Här går vi igenom hur du lever ditt liv i jakt på ett löfte om trygghet och kärlek. Löftet om kärlek är något du omedvetet har tränats in i och det håller dig borta från den verkliga kärleken du nu är redo att uppleva!


Du kommer även att få kika på var du känner dig otillräcklig, stressad, överväldigad, osäker, belastad. Du kommer upptäcka att du lever ditt liv på autopilot.

Vecka 2 - Villkor och Kärnsår


I den här delen kommer du lära dig hur du tränats till att uppleva kärlek med villkor, så att du nu istället kommer kunna ta emot villkorslös kärlek. Du kommer också lära dig varför du känner dig otillräcklig, värdelös och oälskad, så att du nu istället kommer kunna välja vad du vill känna för dig. Vi har alla fått villkor att leva efter istället för att uppleva vårt NATURLIGA JAG, det är en del av det mänskliga arvet. Så för att gå vidare behöver vi kika på hur MYCKET vi har anpassat oss in i villkoren runt omkring oss, och det är vad den här veckan går ut på.


Du kommer även få möjligheten att kika på hur du känner för dig, varje dag. Den ”känslan” blir din barometer, till en större förståelse, av vad som utspelar sig under ytan.

Vecka 3 - Essensen och transformation


I den här delen kommer du lära dig vem du verkligen är till din sanna natur. Du kommer bygga upp förmågan att haffa dig, varje gång du fastnar på nivån av att identifiera dig som din kropp, dina tankar eller dina känslor. Vi ska medvetet synliggöra vanor och mönster som fångar in dig i en stark mental aktivitet eller en stark känslomässig aktivitet eller som fysiskt distraherar dig bort från kärleken. Så denna veckan kommer vi helt enkelt introducera medvetenheten inom dig och genom den medvetenheten har du biljetten in i din essens där kärleken redan väntar på dig.


Du kommer få lära dig att bygga upp en kärleksfull relation till allt det du är och allt det som pågår inom dig.

Vecka 4 - Återvänd från smärta till kärlek


I den här delen kommer du lära dig att läka dina kärnsår, så att du kan älska som att du aldrig varit sårad. Du kommer också titta medvetet på dom omedvetna programmen inom dig som får dig att, glömma vem du verkligen är och som hindrar dig att göra dina val från hjärta. Det är dessa program som gör att vi människor tappar humöret, förlorar oss helt i sorg, håller oss kvar vid depression eller så används dom för att upprätthålla negativa beteenden som inte är kärleksfulla.


Du får även en steg-för-steg process som frigör dig från sorg, ilska & rädsla så att du upplever kärleken, som är din födslorätt.

Vanliga frågor...

Vad betyder det att gå en webbkurs?

Skillnaden mellan att gå en webbkurs och en vanlig kurs är, du har din undervisning tillgänglig dygnet runt. I kursen ingår 30 st inspelade lektioner, med tillhörande övningar, som du kan titta på när som helst, dygnet runt i ett helt år. Kunskap kommer i steg och det betyder att du kan ta inlärningen i din takt.


Kan jag se kursinnehållet i min mobil?

Jadå, du kan logga in på kursportalen från din mobil, dator eller läsplatta.


Måste jag gå kursen i den takt den kommer, dvs på 4 veckor?

Nejdå, det är bara det att du får tillgång till materialet i den takten för att kursen behöver få ta tid på sig att landa, men du har tillgång till materialet i ett helt år så det är lugnt.


Kan man delbetala kursavgiften.

Bra fråga - det kan du absolut. Du kan dela upp avgiften i 3 månader och då dras det automatiskt från ditt konto.


Vad händer om jag inte kan starta den 10 Augusti?

Ingen fara! Du startar när det passar dig och har du plus eller personligt paketet får du inspelingar på alla samtal. Så du startar den dagen det passar dig och du har tillgång till materialet ett helt år.

 


Baspaket


4999krPluspaket


6999kr

Personligt paket


8999kr

Vad säger tidigare deltagare om kursen?

TRYGGHET


“ Belöningen blir insikter, transformation, kärlek, trygghet och uppgradering både här och där - Lotta

LIVSKVALITÈ


“ Jag är inte längre en ”slav” under ångesten och rädslan. Har en förståelse och vetskap om hur allt hänger ihop - Filip

KÄRLEK


“ Kursen är något av det bästa jag vart med om i hela mitt liv! Jag känner mej så tacksam, lättad, trygg och glad - Jenny