ÅRSPROGRAM - Vara FRI

Avslöja vem du verkligen är genom att återgå till ditt naturliga flöde!

Få tillgång till dina naturliga gåvor och förmågor så att du kan skapa ett blomstrande liv som överstiger dina vildaste drömmar!

Hallå där fantastiska magiska DU!

Vi lever i en minst sagt spännande tid på planeten. Det kollektiva medvetandet stiger och nu mer än någonsin längtar människor efter något mer: mer upplyftande, mer inspirerande, mer förändring!


Känner du djupt inom dig att du inte upplever livet fullt ut... att det är något som håller dig tillbaka? Har du försökt leva livet genom alla konstens regler och helt missat att den bästa konsten skapas utan regler. Har du försökt göra allting rätt men får ändå inte det resultatet du önskar? Livet är en konst och när du lär dig förkroppsliga ditt naturliga sätt att vara snarare än ditt normala sätt att prestera skiftar allt.


Om du drömmer om att vara trygg i dig oavsett vad som sker i ditt liv och har en önskan om att utforska och avslöja dina medfödda inre gåvor, då är du på rätt plats!


Låt oss veta, låter detta bekant?


 • Du är redo att öppna dörrarna inom DIG för att äntligen upplevas som den du du verkligen är.
 • Du letar efter klarhet om hur du är menad att dyka upp i världen och söker efter ditt syfte.
 • Du välkomnar förändring - du är öppen för en ny väg - men du plågas ofta av begränsande frågor som: Är jag tillräckligt bra? Har jag vad som krävs? Är det någon som vill ha det jag kan erbjuda?
 • Du känner dig instängd. Ditt nuvarande jobb är inte tillfredställande eftersom det inte använder dina unika gåvor och talanger; och ditt bankkonto återspeglar inte din potential.
 • Du vill ansluta dig professionellt och personligt till likasinnade som delar din passion och förstår ditt syfte.
 • Du drömmer om att dela dina gåvor med världen genom att hjälpa andra att öka deras medvetande, men du vet inte var du ska börja.
 • Du kanske har startat upp ett coachingsföretag och vill ta det till nästa nivå.

Du är född att Vara FRI!

Föreställ dig att förvandla din egen tillvaro till en som är fullkomligt underbar och glädjefylld och även ha en möjlighet att visa andra hur de kan återupptäcka delarna av sig själva som de har förlorat under sin resa här på planeten jorden.


Din själ har vaknat och det är dags för dig att börja en ny resa. Först måste du vägleda dig själv hem till den du verkligen är. När du gör det, anpassar sig universum och därifrån är du fri att välja hur du vill leva.


Du har gåvor, talanger och förmågor för att vägleda dig själv till ett fantastiskt liv!


För vem är Vara FRI programmet för? 

Vara FRI programmet är för alla som vill få en större expansion i sitt liv.


Oavsett om du är engagerad i att uppleva de högsta nivåerna av lycka, överflöd och kärlek eller vill utveckla din egna coaching verksamhet, kommer Vara FRI programmet att göra det möjligt för dig att nå dina mål!


Varje persons avsikt för året är unikt.  

Många går med för det stora nöjet att ta sig in i en ny utökad medvetenhet för sig själva...

Det fina med programmet är att det skapar massiva förändringar för alla!


Om du vill uppleva MER och drömmer om att dyka upp i världen som den du är, så kommer detta program att ta dig hela vägen hem till kärleken, möjligheterna och flödet.


Det spelar ingen roll vem du är eller var du befinner dig på din resa hem till dig. Här finns något för alla!

Förändra hela ditt liv på ett år


Det här kommer att hända under din resa tillsammans med oss

Del 1 - Sträcker sig mellan 22 Januari - 19 Juni


Under den första delen av resan kommer du att få öppna upp dig till din fantastiska kropps inre miljö och erbjuda den läkning och villkorslös kärlek, du kommer lära känna dess signaler och frigöra det som hindrar er att leva i samklang. Detta förkroppsligar närvaron av total trygghet, kärlek och stabilitet. När du är trygg i din kropp och känner dig jordad och balanserad med livets föränderliga stunder står du stabilt i det du vet är sant för dig. Sen kommer du lära dig att identifiera Egots automatiska röst i ditt huvud och bli medveten om vad som har gömts i ditt undermedvetna, så att du kan veta när egot försöker ta över. Du får lära dig skillnaden på att välja från Egots begränsade meny och välja från Universums oändliga meny och förstå hur Egot fungerar. Du börja ta kommandot så att Egot får mindre och mindre kontroll över dig och du blir mer och mer fri. Detta resulterar i en ny relation med din kropp och ditt sinne.


I första delen blir du inbjuden till 2 fysiska träffar där du jordar dig i kroppen för att transformera de dolda delarna inom dig som kan vara svårt att identifiera själv. Detta är tillfällen där du får hjälp med det du går och bär på som hindrar dig från att vara fri.


Träffarna sker...

 •  22 - 23 Januari - Vi kommer vara på Bokenäset i Uddevalla
 • 18 - 19 Juni - Vi kommer vara på en gård i Vänersborg 

(Träffarna är frivilligt och inte obligatoriska för del 1)Del 2 - Sträcker sig mellan 31 Augusti - 11 December


Under den andra delen av resan kommer du att få öppna upp dig till dina unika medfödda gåvor. Du kommer bli introducerad till mästaren inom dig och låt kraften skapa fritt igenom dig. Här blir du introducerad till hjärtats villkorslösa uttryck, vad det egentligen innebär och hur du kommunicerar genom hjärtat. När du är förankrad i hjärtat öppnar du portalen in i själen och får tillgång till dess färdigheter, visdom och magi. Du lämnar den fysiska världens begränsningar och dess illusion och kliver rakt in i ursprungskraft, potential och ditt unika uttryck. Här kommer du få fritt spelrum att leka, utforska och avslöja vem du verkligen är. Detta resulterar i en ny relation med ditt hjärta och din själ. Så här sluts cirkeln och kropp, sinne, hjärta och själ återgår till sitt naturliga flöde och du lever ett liv där du är fri.


I andra delen blir du inbjuden till 2 fysiska träffar där du öppnar upp till energin inom dig och ger den tillåtelse att få skapa fritt och utforska dess dolda talanger. Detta är tillfällen där du får hjälp med att avslöja och känna dig trygg med gudomligheten inom dig.


Träffarna sker

 • 28 - 30 Oktober - Vi kommer vara på Bokenäset i Uddevalla
 • 10 - 11 December - Vi kommer vara på en gård i Ljungkile

(Träffarna är frivilligt och inte obligatoriska för del 2)

Du har nära support hela året!


Du kommer ha lektion online varannan vecka hela året med undantag för ett sommaruppehåll 19 Juni - 30 Augusti och det kommer inkluderas meditationer och övningar allt för att supporta dig att vara fri i ditt liv och leva det livet du alltid förtjänat, i samklang med din kropp, sinne, hjärta och själ. Skulle du missa en lektion tar du igen den via inspelning. Du kommer bli inkluderad i en gemenskap med likkasinnade som är redo och villiga att leva i samklang med det STORA livet, det innebär att du kommer uppleva möten, ögonblick och heliga ceremonier med din själsfamilj.

Vad lärs ut under året?

Bygg upp närvaro inom dig


Du kommer lära dig att bygga upp närvaron inom dig för att vara mottaglig till att ta emot transformationen som sker igenom din kropp. Du lär dig att landa in och vara närvarande i nu-et. För att känna tryggheten inom dig oavsett vad som sker utanför dig.

Kroppen


Du kommer lära känna din kropp och dess naturliga signaler för att balansera och ge den tillåtelse att vara det gudomliga instrument det är menat att vara för att låta dig leva som en trygg varelse på vår jord.

Ego & Jag 


Denna del hackar ditt omedvetna och för in sanningen om vem du är i ditt undermedvetna - den delen av sinnet som du inte helt är medveten om, men som påverkar dina handlingar och känslor.

Medveten kommunikation


Det finns tre intensiva känslor - rädsla, sorg och ilska - som ofta hindrar dig från att känna dig trygg. När väl tryggheten omfamnas av att älska det som uppstår, smälter ditt sinne och hjärta samman som ett. Vilket leder till en högre nivå av kommunikation där du kan lyssna, ära och förmedla ditt autentiska jag.


Möt din inre mästare 


Du kommer lära dig att koppla samman alla delar med dig för att vakna upp till intelligensen som redan bor inom dig och därigenom avslöja dina naturliga gåvor för att väcka till liv potentialen inom dig.

Vägled andra till transformation


Du kommer lära dig hur du vägleder andra genom att du lär känna dina egna gåvor. Vilket inte bara supportar personen du möter utan väcker till liv en större del av dig. När du vägleder andra expanderar du ditt medvetande och tillsammans möter ni nya dimensioner.

Lek med dina unika gåvor


Du kommer lära dig att tona in dig på dina unika gåvor och färdigheter som du redan bär inom dig och som är anledningen till varför ditt liv varit som det har varit. På ett kärleksfullt sätt kommer du förstärka det du redan är och låta det komma till ett unikt uttryck.

Fysiska Träffar


Tillåt dig att vara på upplyftande platser med underbara likasinnade skapelser för att fira, hylla och växa tillsammans. Ta del av meditationer, vägledning och frekvenshöjningar som får hela ditt energifält att vibrera kärlek, lätthet, samhörighet och tillfredställelse. Tillåt dig att bli vägledd in i dom heligaste stunderna för att tillåta dig att Vara FRI.

Utforska vilket alternativ som är rätt för digFullbetalning


Du betalar hela din resa från januari - december och erhåller din bonus med 2 personliga samtal.


Pris: 15.588kr


För dig som betalar innan 29 nov blir priset: 12.000kr + att du får en bonus! Fri tillgång till Vara Medveten Portalen under hela år 2022

Delbetalning


Du delar upp din betalning varje månad. Du gör din första betalning nu och din andra sker i slutet av februari. 


Månadskostnad: 1299kr


För dig som betalar innan 29 nov blir din månadskostnad:  1000kr + att du får en bonus! Fri tillgång till Vara Medveten Portalen under hela år 2022

FRÅGOR INNAN DU KAN BESTÄMMA DIG?

Du kan boka ett inkännande samtal för att lära dig mer och få svar på dina frågor. För att boka ditt samtal, maila till info@varamedveten.se  med ämnesraden: "Jag vill boka ett inkännande samtal."


**Återbetalningar: För närvarande finns det inga återbetalningar för Vara FRI programmet eller för påbörjade betalningar.


** Resor, logi och mat ingår inte för dom fysiska träffarna